Haberler

Öğrencileri "Isıtan Yardım"

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) ekipleri, Özalp ilçesinde sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrencilere kışlık kıyafet yardımı yaptı.

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) ekipleri, Özalp ilçesinde sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrencilere kışlık kıyafet yardımı yaptı.

Çetin kış şartlarına rağmen kırsal alanlardaki elektrik arızalarını gidermek için büyük çaba sarf eden VEDAŞ ekipleri, bir yandan da sosyal sorumluluk projesi yürüterek, örnek bir davranış sergiliyor.

Öğrencilerin okula giderken üşümemesi için harekete geçen ekipler, kurum tarafından alınan kışlık giysi ve ayakkabıları Özalp'a 25 kilometre mesafedeki Yarımağıl İlköğretim Okulundaki 25 öğrenciye dağıttı.

VEDAŞ Müdürü Beytullah Özbayram, yaptığı açıklamada, bölgede elektrik dağıtım işlerinin yanı sıra, sosyal, kültürel ve ekonomik faaliyetlere de katkıda bulunduklarını söyledi.

Bölgede kış mevsiminin uzun ve zorlu geçtiğini anlatan Özbayram, "Daha önce bu okulumuzda ihtiyaç sahibi öğrencilerin olduğu tarafımıza iletilmişti. Biz de şirket olarak bir katkı sağlamak istedik. Bu kapsamda 25 öğrencimize atkı, bere, ayakkabı ve mont gibi onları kışın soğukta koruyacak hediyeler verdik." dedi.

Özbayram, çocukların yüzündeki gülümsemeyle mutlu olduklarını ifade ederek, şu değerlendirmede bulundu:

"Bizler her sene yardımlarımızı sürdürüyoruz. Bu yıl da çocuklar için bu gibi yardımlarda bulunmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimizin okula gelirken üşümemeleri için böyle bir yardımda bulunduk. Bu yardımlarla şirketimizin ve daha önemlisi devletimizin sıcak yüzünü öğrencilerimize göstermiş oluyoruz. Devletimizin bu çocukları unutmadığını ve yanlarında olduğunu gösterdik."

Sınıf öğretmeni Nuriye Yeni de yardımlar ile öğrencilerin uzun kış mevsimini üşümeden geçireceklerini dile getirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Van Gölü Özalp Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title