Haberler

Öğrencilere Yönelik "Alan Tanıtım" Günleri

Nallıhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından mesleki teknik eğitim okullarının elektrik-elektronik alan programıyla ilgili tanıtım günleri düzenlendi.

Nallıhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından mesleki teknik eğitim okullarının elektrik-elektronik alan programıyla ilgili tanıtım günleri düzenlendi.

Sahil göl kenarında gerçekleştirilen tanıtım günleri açılış törenine Kaymakam İsmail Altan Demirayak, Belediye Başkanı Adan Okur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, Çayırhan Belediye Başkanı Ömer Bayrak ile şube müdürleri, okul müdürleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Demirayak, törende yaptığı konuşmada, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından mesleki, teknik eğitim tanıtım günlerinde, yönlendirme faaliyetlerinde bulunulduğunu söyledi.

Demirayak, hafta kapsamında yürüttükleri faaliyetlerin temel amacının, velileri ve öğrencileri mesleki teknik eğitim konusunda bilgilendirmek, onların mesleki teknik eğitime yönlendirilmelerini sağlamak olduğunu bildirdi.

Nallıhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen de sanayi, teknolojik ve sistemik gelişmişlik içinde metal olaylarını da vurgulamak ve öğrencileri mesleki ve teknik eğitim alanlarına yönlendirmeye çalışmak amacıyla hazırladıkları bu tanıtım günlerinin büyük önem taşıdığını söyledi.

Konuşmaların ardından öğrenciler, stantlarda yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verirken, bu alandan mezun olanların hangi okullarda eğitim görebileceği de anlatıldı.

Daha sonra öğrencilerle birlikte baraj kenarında belirlenen alana fidan dikimi yapıldı. - ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü İsmail Altan Nallıhan Gönen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title