Haberler

Odunpazrı'nda 1 Mayıs Kutlaması

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla belediye personeline piknik düzenledi.

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla belediye personeline piknik düzenledi.

Şehr-i Derya Parkında düzenlenen etkinlikte, Odunpazarı Belediyesi Yunusemre Kültür Merkezi Sahne Sanat Gurubunun söylediği türküler ile eğlenceli bir gün geçiren Odunpazarı Belediyesi personel ve aileleri, hazırlanan piste çıkarak kaşık havası oynadı ve söylenen şarkılara eşlik etti. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, personelle birlikte karşılıklı oynadı.

Başkan Kurt, belediyede çalışan herkesin eşit olduğunu belirtti. Kurt, "Bugün, dün kutladığımız 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle bir piknik yapalım istedim. Odunpazarı Belediyesindeki bütün çalışan arkadaşlarımız işçi, memur, sözleşmeli, taşeron kim varsa bizim arkadaşımızdır. Bizim gözümüzde herkes eşittir. Özellikle şimdiye kadar dışlanan, ötelenen taşeron işçi kardeşlerimiz bizim asli çalışanımızdır" dedi.

Çalışanların 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutlayan Başkan Kurt, şöyle devam etti:

"Emekçi kardeşlerim, işçi kardeşlerim çoluğunuzla çocuğunuzla 1 Mayıs İşçi Bayramınız kutlu olsun. İlk defa böyle bir piknik yapalım istedik. Yan yana olalım, daha çok tanışalım, kaynaşalım. Birlikte iş üretelim. Ben hepinize güveniyorum. Hepiniz insan olarak çok değerlisiniz. Üstünüze düşen görevi çok iyi yapmak zorundasınız. En iyi temizlikçi bizimki olmalı, en iyi asfaltçı bizimki olmalı, en iyi park bahçesi bizimki olmalı. Ben sizleri seviyorum. İyi bayramlar diliyorum, bayramınız kutlu olsun."

Konuşmaların ardından belediye personeli ve aileleri yemeklerini, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adaylarının ellerinden aldılar. Pikniğe Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları Utku Çakırözer, Cemal Okan Yüksel, Erdal Çakıcıer, Metin Tomsuk, çok sayıda işçi ve ailesi katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Odunpazarı Belediyesi Kazım Kurt Eskişehir 1 Mayıs Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title