Haberler

Odunpazarı Kadın Çiftçileri Unutmadı

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, 15 Ekim Dünya Çiftçi Kadınlar Gününü kadın çiftçilerle birlikte kutladı.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, 15 Ekim Dünya Çiftçi Kadınlar Gününü kadın çiftçilerle birlikte kutladı.

Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından organize edilen program Türkmentokat Mahallesi'nde gerçekleşti. Dünya Kadın Çiftçiler Günü etkinliğine, CHP Eskişehir Milletvekili adayı Metin Tomsuk, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt adına Başkan Vekili Hüdai Doğu, Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve kadın çiftçiler katıldı.

Etkinlikte konuşma yapan Başkan Vekili Hüdai Doğu, kadınların Dünya Kadın Çiftçiler Günü'nü kutlayarak sözlerine başladı. Başkan Kazım Kurt'un çeşitli temaslar için yurt dışında bulunduğunu ve bu sebepten programa katılamadığını ifade eden Doğu, Başkan Kurt'un gerçek emekçiler emeğini alın teriyle kazanan kadın çiftçilere selam, saygı ve sevgilerini ilettiğini söyledi. Odunpazarı Belediyesi'nin eğitim, spor ve sosyal alanda kadınlara ve çocuklara verdiği öneme değinen Doğu, "Sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışıyla önce insan, önce kadın ve önce çocuk diyerek çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından, Kadın Çiftçilerin istek ve şikayetleri birinci ağızdan dinlendi. Yaşanan sorunların çözümü için fikir alışverişinde bulunulan etkinlik sonunda kadın çiftçilere tohum, çiçek ve çeşitli hediyeler dağıtıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Odunpazarı Belediyesi Kazım Kurt Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title