Haberler

Odunpazarı Belediyesi'nden "Hayırlı Olsun" Projesi

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Mavi Masa ve Ruhsat Müdürlüğü tarafından hazırlanan “hayırlı olsun” projesi devam ediyor.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Mavi Masa ve Ruhsat Müdürlüğü tarafından hazırlanan "hayırlı olsun" projesi devam ediyor.

Yapılan açıklamaya göre; proje kapsamında Odunpazarı ilçesinde yeni açılan iş yerlerini ziyaret eden belediye yetkilileri, iş yeri sahiplerine hayırlı olsun dileklerinde bulunuyor. Ziyarette iş yeri ruhsatlarını ve özel olarak hazırlanan hayırlı olsun kartlarını girişimcilere teslim eden yetkililer, esnafın istek ve beklentilerini de dinliyorlar. Projenin belediye-esnaf arasındaki iletişimin gelişmesine katkı sağladığını vurgulayan belediye yetkilileri, uygulamanın Eskişehir'de bir ilk olduğuna dikkat çektiler. Bölge esnafının özellikle AVM'ler karşısında zor bir durumda olduğuna değinen ve bu konuda bölge esnafının yanında olduklarını belirten yetkililer, tüm girişimcileri Odunpazarı'na davet ettiklerini vurguladı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Odunpazarı Belediyesi Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title