Haberler

Ödüller Sahiplerini Buldu

Bingöl’de ’AB’yi Öğreniyorum’ projesi kapsamında düzenlenen yarışmalarda ödüller sahiplerini buldu.

Bingöl'de 'AB'yi Öğreniyorum' projesi kapsamında düzenlenen yarışmalarda ödüller sahiplerini buldu.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 7. sınıf öğrencilerine yönelik 'Bana AB'yi Anlat' resim yarışması, 8. sınıf öğrencilerine yönelik 'Bana AB'yi Anlat' slogan yarışması, 9. sınıf öğrencilerine yönelik 'Bana AB'yi Anlat' kısa öykü yarışması düzenlendi. Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen ödül törenine, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, idareciler, öğrenci, öğrenci velileri ve okul müdürleri katıldı. Törende konuşan Sarı, "Bugün Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen bilgi yarışması, resim, kısa öykü ve slogan yarışmalarında il çapında dereceye giren öğrencilerimize hak ettikleri ödüllerini vermek üzere bir araya gelmiş bulunmaktayız. Onlardan isteğimiz yakaladıkları bu başarı grafiğini sürdürmeleri ve akranlarına bu anlamda örnek olmalarıdır. Merkezde ve ilçelerde yapılan zorlu yarışmalar sonucunda Ankara'daki finalde yarışan okullarımızın bu sürece iyi hazırlandıklarını ve hazırlanırken de Türkiye'nin AB üyeliğinin gerekliliği konusunda farkındalık sahibi olduklarını ve Ankara'daki yarışmada da Bingöl'ümüzü en iyi şekilde temsil ettiklerini düşünüyor, kendilerini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Kısa öykü dalında, İMKB Bingöl Anadolu Lisesi öğrencisi Ebrar Artar birinci olurken, Mehmet Akif Ersoy Lisesi öğrencileri Muhammed Kayaokay ikinci, Ahmet Kuyuldar üçüncü oldu. Slogan yarışmasında ise, Mehmet Akif İnan Ortaokulu öğrencileri, Bedirhan Kartal birinci, Ümmügülsüm Gelen ikinci, İbrahim Kurtaran üçüncü oldu. Resim yarışmasında, Karşıyaka Ortaokulu Öğrencisi Seray Sarıoğlan birinci olurken, Mehmet Akif İnan Ortaokulu öğrencisi Sema Günerigök ikinci ve Genç Servi Y.B.O öğrencisi Gülnur Ayrancı üçüncü oldu. Birinci olan öğrencilere dizüstü bilgisayar, ikinci olan öğrencilere bisiklet ve üçüncü olan öğrencilere satranç takımı kitap hediye edildi. Ayrıca öğrencilerin danışman öğretmenlerine kalem ve okullara proje logolu duvar saati hediye edildi. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Yakup Sarı Bingöl Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title