Haberler

Odü'ye Öğrenci Alımları

Ordu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü’ne 2013 ek yerleştirme ile TS 1 puan türünden 20 öğrenci alınacağı bildirildi

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü'ne 2013 ek yerleştirme ile Türkçe-Sosyal (TS-1) puan türünden 20 öğrenci alınacağı bildirildi.

ODÜ'den yapılan yazılı açıklamada, öğrenci alınması için asgari üç öğretim üyesi şartını Güzel Sanatlar Fakültesi'nin tamamladığı belirtildi.

Açıklamada, şöyle denildi:

"Temmuz'da tamamlayıp ÖSYM 2013 ek yerleştirme kılavuzuna yetişen Sinema ve Televizyon Bölümü teknik ve akademik altyapısı ile yeni öğrencilerine hazır. Karadeniz Bölgesi üniversiteleri arasında tek olma özelliği taşıyan bölüm sadece sekiz devlet üniversitesinde mevcut. Geleceğin medya profesyonellerini yetiştiriyoruz" sloganıyla aday öğrencilere seslenen bölüm, sanat ve iletişimi buluşturan renkli ve geniş bir akademik program sunuyor. Medya sektörünün mezunlardan beklentilerini de dikkate alarak müfredatı düzenlenen bölümde öğretim üyeleri gerek uygulama gerekse teoriğe dönük değerli birikimlerini güçlü bir teknik alt yapı desteği ile öğrencilerine aktarmayı hedefliyor."

20 öğrenci alınacak

Fakülteye 20 öğrencinin alınacağı da ifade edilen açıklamada, şöunlar kaydedildi:

" Ordu'da yerel medyanın önemli potansiyelinden hareketle öğrencilerin eğitimi sürecinde Ordu medyası ile de etkin bir işbirliği gerçekleştirilmesi planlanıyor. Dört yıllık lisans eğitimi sonunda Sinema ve Televizyon Bölüm mezunlarının medya sektörünün birçok kolunda ve pozisyonda istihdam olanağı bulabilecek donanıma ve diplomaya sahip olması öngörülüyor. Bu anlamda Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü'ne 2013 ek yerleştirme ile Türkçe-Sosyal (TS-1) puan türünden 20 öğrenci alınacak." - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title