Haberler

Ödemiş AK Parti'den Dayanışma Yemeği

Güncelleme:

AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatınca 30 Mart yerel seçimleri öncesi dayanışma yemeği düzenlendi.

AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı'nca 30 Mart yerel seçimleri öncesi dayanışma yemeği düzenlendi. AK Parti Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mahmut Badem, AK Parti'nin İzmir'deki 1414 projesi arasında Ödemiş'te de hayat standardını yükseltecek, ekonomiyi canlandıracak projeler olduğunu söyledi.

Rüya Düğün Salonu'nda düzenlenen organizasyona AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim, AK Parti Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mahmut Badem, eski belediye başkanlarından Münir Bezmez, belediye meclis üyesi adayları ile çok sayıda partili katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesinin ardından AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim, Kuran-ı Kerim'den ayetler okudu. Hadim daha sonra yaptığı konuşmada, "Türkiye 2002'de IMF'den 500 milyon dolar bile alamazken, şimdi IMF'e borç verecek noktaya geldi. Merkez Bankası'nın dolar rezervi 140 milyar dolar. Türkiye ne zaman yükselişe geçse onu durdurmak için türlü oyunlar oynuyorlar. Geçmişten bugüne bunları çok gördük. Biz ekonomiyi canlandırırken hizmet de ettik. Bugün Torbalı'dan Kiraz'a kadar uzanan duble yolumuzun kilometresinin maliyeti 2 milyon lira. Gittiğimiz yerlerde bu hizmetleri, yapacaklarımızı anlatalım. Her zaman dik duralım ama asla diklenmeyelim" dedi.

AK Parti Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mahmut Badem ise "Biz yönetmeye gelmiyor, biz birlikte yönetmeye, hizmetkar olmaya geliyoruz. 1414 projemiz arasında Ödemiş'te hayat standardını yükseltecek projeler var. On yıllar boyunca hizmet görmeyen Küçük Menderes bölgesi AK Parti ile birlikte yatırımla tanıştı. 2004'ten bu yana bölgemize 600 milyon liralık yatırımlar yapıldı. Bu yatırım zinciri 1,8 milyar liraya ulaşacak. 2009'da %42'nin üzerinde bir oy oranıyla seçimi kaybettik ama Ödemiş'e asla küsmedik.

Beydağ Barajı'nın yanı sıra gölet ve barajlarla üreticimize can suyu sağlanıyor. Kaymakçı'dan Beydağ'a kadar olan bölgemizdeki üreticimiz arazisini baraj suyuyla bedavaya suladı. Maliyetlerin düşmesiyle üreticimiz diğer bölgelerle yarışır hale geldi. Bu kente devlet yatırımı getiremezseniz, takipçisi olmazsanız gelişim yavaşlar. Söyleyeceklerimiz var ama biz sadece proje konuşuyoruz, proje anlatıyoruz. Duble yolun önemini organize sanayi canlandığında göreceğiz. Organize sanayiye ilişkin projeler hazır. Kapısının önünden duble yol, demiryolu geçen Ödemiş Organize Sanayi Sitesi bölgenin istihdamına katkı sunacak. 140 bin büyükbaş hayvana sahip Ödemiş'e bir yem borsası mutlaka kurulacak. 1 Nisan'dan sonra hayvan pazarımızı yeniden cumartesi gününe alacağız. Bunun sözünü veriyorum.

Sayın Binali Yıldırım Ödemiş'e her gelişinde bir müjdeyle geliyor. Önce üniversiteyi müjdeledi. En az 2 bin öğrencinin Ödemiş'te dolaştığını bir düşünün, ekonomi nasıl canlanacaktır. Doğalgaz müjdesi verdi, kış mevsiminde Ödemiş'in hali ortada tüm bunları yapmak için halkımızdan destek istiyoruz. Yerel seçimlerde ölçü hizmet olmalıdır, hizmet edenlere oy verilmelidir" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık da "Gücümüze güç katalım, bir olalım, Ödemiş kazansın, İzmir kazansın, Türkiye kazansın. Seçim akşamı sandıklara sahip çıkalım" dedi. 30 Mart yerel seçimlerinin Türk siyasi tarihinin en önemli seçimlerinden biri olduğuna vurgu yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Ödemiş'te ve İzmir'de AK Belediyeciliğin sandıktan zaferle çıkacağını belirtti. Akay ve Aşlık daha sonra Ödemiş Belediye Meclisi'ne görev yapmış AK Partili üyelere plaket takdim etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Aşlık Ak Parti Ödemiş İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title