Haberler

Oda Tv'ye Polis Baskını

Güncelleme:

Polis, "Oda Tv" Adlı Haber Sitesinin Binasında ve Yazarlarının Evlerinde Arama Yapıyor.

Polis, "Oda Tv" adlı haber sitesinin binasında ve yazarlarının evlerinde arama yapıyor.

Odatv internet sitesinin İstanbul'daki merkezinde polis tarafından arama yapılıyor. Odatv'nin sahibi gazeteci Soner Yalçın, Odatv'de aramanın "Ergenekon Davası" çerçevesinde yapıldığını bildirdi.

İnternet sitesi Odatv'nin merkezinin yanı sıra eş zamanlı olarak, Odatv'nin yöneticilerinin de evlerinde arama yapılıyor.

Bu sabah erken saatlerinden itibaren Odatv yönetiminden Soner Yalçın, Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan ve Haber Müdürü Barış Terkoğlu'nun evinde arama yapılıyor. Polislerin Odatv binasında yaptığı aramalar sürüyor.

GÖZALTI KARARI

Özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz'ün "Ergenekon" soruşturması kapsamındaki talebi üzerine, İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesinin kararı doğrultusunda, internet yayını yapan Odatv'nin merkezinde ve yöneticisi Soner Yalçın ile Barış Terkoğlu, Ayhan Bozkurt, Barış Pehlivan'ın ev ve iş yerlerinde arama yapılıyor.

Bu arada, mahkeme, Yalçın, Terkoğlu, Bozkurt ve Pehlivan'ın gözaltına alınmasına karar verdi.

SONER YALÇIN DAHİL 4 KİŞİYE GÖZALTI

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında Odatv'nın yöneticisi Soner Yalçın'ın da aralarında bulunduğu 4 kişinin gözaltına alınmasına karar verildi.

ODA TV'NİN YAYINI DURDU

Ergenekon Davası Çerçevesinde Polis Tarafından Arama Yapılan İnternet Sitesi Odatv'nin Yayını Durdu. Site Son Olarak Yapılan Aramayı "Flaş" Koduyla Okurlarına Duyurmuştu.

ARAMAYI FLAŞ'TAN VERDİLER

Odatv internet sitesi, yönetici ve çalışanlarının evlerinde yapılan polis aramasını "flaş" olarak duyurdu Odatv internet sitesi, yönetici ve çalışanlarının evlerinde yapılan polis aramasını "flaş" olarak duyurdu.

Odatv, aramayla ilgili haberini "Bu sabah erken saatlerinden itibaren Odatv yönetiminden Soner Yalçın, Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan ve Haber Müdürü Barış Terkoğlu'nun evinde arama yapılıyor. Polisler Odatv binasında aramalar yapıyor. Gelişmeler Odatv'de olacak" diye verdi.

Gündemi sarsan haberlerle adını duyuran bağımsız internet haber ve bilgi sitesi Odatv'nin yöneticilerinin evlerinin polis tarafından basılması vatandaşların tepkileriyle karşılandı. Vatandaşlar operasyona tepkilerini internet sitesine şu ifadelerle yansıttı:

"-Muhalif olmanın suç olduğu bir ortamda ODA TV yöneticilerinin bu tür bir operasyon bekledikleri kanaatindeyim, yılmadan karanlıkların aydınlığa çıkacağına inanarak direnmek gerek, ODA TV'nin susturulamayacak kadar büyüdüğünü ve bu yapılanın ODA TV'ye teveccühü daha da arttırmaktan başka bir işe yaramayacağını düşünüyorum.

-Amaç Oda tv'yi de susturmak yıldırmak.

-Yanınızda olamadığımız için üzgünüz. Ama siz bunların olacağını biliyordunuz ve cesaretinizden bir şey kaybetmediğinizden eminim. Yüzünüz gülsün, gözleriniz parlasın. Demek ki yazdıklarınız sonuna kadar doğru, sonuna kadar haklısınız. Yüreğimiz sizlerle...

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Normalleşme süreci kısa sürdü! Bahçeli'den CHP lideri Özel'e zehir zemberek sözler

Normalleşme süreci kısa sürdü! Bahçeli'den CHP lideri Özel'e zehir zemberek sözler

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

TMSF, FETÖ firarisi Akın İpek'in tarihi yalısını 750 milyon liraya satışa çıkardı

TMSF, FETÖ firarisi Akın İpek'in tarihi yalısını 750 milyon liraya satışa çıkardı

Mehmet Şimşek: Çok uluslu şirketlere asgari kurumlar vergisi düzenlemesi kaçınılmaz

Mehmet Şimşek: Çok uluslu şirketlere asgari kurumlar vergisi düzenlemesi kaçınılmaz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title