Haberler

Oda Başkanları Bilgilendirildi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kula İlçe Müdürlüğü ’6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun’ hakkında Kula’daki sivil toplum kuruluşlarının başkanlarına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kula İlçe Müdürlüğü '6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun' hakkında Kula'daki sivil toplum kuruluşlarının başkanlarına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan SGK İlçe Müdürü İbrahim Kadir Koçak, "Bilindiği üzere 03.08.2016 tarihli ve 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırmasına ilişkin Kanun 19.08.2016 tarihli 29806 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğü girmiştir. Anılan kanun kurumumuzun birikmiş alacaklarına ödeme kolaylığı getirilmiş olup ayrıca 6183 sayılı Kanun ve 6552 sayılı Kanunun 81 maddesiyle 5510 sayılı Kanuna eklenen Geçici 60'ıncı madde kapsamında yapılandırma işlemlerine ilişkin bazı yeni düzenlemeler yapılmıştır. 2016 Haziran ve önceki aylara ilişkin prim borçlarından ödenmemiş olan sigorta primi ve bunlara ilişkin gecikme cezaları ve gecikme zamları alacakları yapılandırma kapsamındadır. Ayrıca isteğe bağlı sigorta primleri, topluluk sigortası primleri, emekli olduktan sonra ticari faaliyette bulunan 2016/Şubat ve öncesi sosyal güvenlik destek prim borçları ile Genel Sağlık Sigortası taksitlendirme borçları taksitlendiriliyor." dedi.

Koçak, tüm vatandaşların 31 Ekim'e kadar ilçe veya merkez müdürlüklerine şahsen, posta yolu veya elektronik ortamda başvuru yapabileceklerini hatırlattı.

Toplantıya SGK İlçe Müdürü Koçak'ın yanı sıra Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, Şoförler Odası Başkanı Oktay Kırlı, Ziraat Odası Başkanı Nuri Topal, Dokumacılar Konfeksiyoncular Odası Başkanı Fehmi Yıldırım katıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sosyal Güvenlik Kurumu Kula Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title