Haberler

Nurullah Burak Korkmaz MHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı

Genel Cerrah Opr. Dr. Nurallah Burak Korkmaz, Haziran ayında yapılacak genel seçimler öncesinde Tekirdağ’da MHP’den milletvekili aday adayı oldu.

Genel Cerrah Opr. Dr. Nurallah Burak Korkmaz, Haziran ayında yapılacak genel seçimler öncesinde Tekirdağ'da MHP'den milletvekili aday adayı oldu. Korkmaz, "Artık sahaya inme vakti geldi" dedi.

Çerkezköy'de Özel İrmet Hospital doktorlarından Genel Cerrah Op.Dr. Nurullah Burak Korkmaz yaptığı açıklamada, "Yıllardan bu yana bu partinin gençlik yapılanmasında, ülkü ocaklarında yer aldım. Üniversite yıllarımda sempatisini duyduğum, yıllardır içimde aynı duyguları paylaştığım ve sadece seçimden seçime destek vererek belli platformlarda partimin politikalarını destekleyen konuşmalar yaparak bu parti ile bağımı sürdürdüm" dedi.

Siyasete girme nedenleri ile ilgili de açıklamalarda bulunan Dr. Korkmaz, "Ülkemizin yaşamış olduğu son dönemdeki üniter yapının tehdidi MHP içindeki biz saha dışında olan aydın, okumuş kimliklerin ön plana çıkamamasının vermiş olduğu sıkıntılar ve her şeyden önemlisi beni benden bilgisiz, bizim gibi olmayan, bizim gibi düşünmeyen Türk örf ve geleneklerine bağlı bir tebada olmayan insanların yönetmesine, çocuklarımın geleceğini belirlemesine, her gün Atatürk'ün hakarete uğramasına, sağlıktaki bunca sıkıntılara sesiz kalamadım. Hakem maçı bitirmeden artık sahaya inmenin vakti geldiğini düşündüm ve önce vatan sonra partim sonra ben diyerek bu yola çıktım" ifadelerini kullandı.

Milletvekili aday adaylığı başvurusunu resmen 10 Mart 2015 tarihinde yapacağını belirten Nurullah Burak Korkmaz "Seçim takvimi 10 Mart olarak açıklanırken, 24 Nisan tarihinde ise tam liste belli olacak. O tarihe kadar çalışmaları sürdürüyoruz. Teşkilattan aldığım istek ve talep karşısında bu yola çıkma kararı aldım. Eşim de büyük bir destek vererek, bu işe kalkışmamdaki en büyük tetikleyici olmuştur. Adaylık durumum netlik kazandıktan sonra ise sıkı bir çalışma yapacağız. Çalışmalar kapsamımda Malkara'ya gittim. Daha sonra da Şarköy ve Hayrabolu ilçelerimizi de ziyaret edeceğiz. Her yere gittiğimizde aldığım tepkiler çok olumlu oldu. Koltuk derdimiz yok. Oturduğumuz koltuk peygamber efendimizin koltuğundan sonra en değerli koltuktur. Her gün bir hasta Allah razı olsun diyerek buradan ayrılıyor" dedi.

MHP'den milletvekili aday adaylığını açıklayan Korkmaz, "Artık çorbada benimde bir tuzum olsun istedim. Biz sesiz kaldıkça bizim boşluğumuzu bir başkası dolduruyor ve o da ülkeyi bugünkü hale getiriyor. Telefonlar olsun arkadaşlarım olsun yazdıkları geri dönüşler o kadar duygulandırıcı ki insanın gözleri yaşarıyor. Bu aşamada bile bu kadar ses getirmesi beni çok mutlu etti" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çerkezköy Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

sefer yılmaz:

sayın vekilim vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun size sağlık ve başarılar diliyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title