Haberler

Norveç'te Bombalı Saldırı

Güncelleme:

Oslo'nun merkezinde patlama meydana geldiği ve yaralananlar olduğu, hükümet binasının da zarar gördüğü bildirildi.

Norveç'in başkenti Oslo'da hükümet binalarının bulunduğu bölgede bombalı saldırı düzenlendi. Norveç televizyonuna göre; petrol ve enerji bakanlığı önündeki saldırıda 10 kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı.

Olay yerindeki Cihan Haber Ajansı muhabiri, insanların panik içerisinde kaçıştığını, ambulansların patlamanın olduğu bölgeye sevk edildiğini ifade etti. Şiddetli patlama sebebiyle bölgeye 3 kilometre mesafedeki binaların camları dahi kırıldı.

Başbakan Jens Stoltenberg'in durumunun iyi olduğu belirtildi.

Norveç Polisi, Halktan Oslo'nun Merkezini Boşaltmasını İstedi

Norveç polisi, başkent Oslo'daki patlamanın bomba sonucu meydana geldiğini doğrulayarak, insanlara da şehrin merkezini boşaltma çağrısı yaptı. Polis ayrıca, bombanın bir araca yerleştirilmiş olabileceğini belirterek, henüz bunu doğrulayamayacaklarını aktardı.

Norveç Televizyonunda Şüpheli Paket, Bina Kapatıldı

Norveç polisi, başkent Oslo'daki TV2 televizyon kanalının binasının şüpheli paket dolayısı ile kapatıldığını bildirdi.

Norveç Polisi: Patlamanın Ardından Silah Sesleri Duyuldu

Norveç polisi, başkent Oslo'da yaşanan patlamanın ardından silah sesleri duyulduğunu bildirdi.

Norveç Başbakanı: Patlamanın Terörist Saldırı Olduğunu Söylemek Henüz Erken

Norveç Başbakanı Jens Stoltenberg, patlamanın terörist saldırı olduğunu söylemek için henüz çok erken olduğunu ifade etti.

Görgü Tanıkları: 20-25 Kişi Öldü

Görgü tanıklarının NRK televizyonuna verdiği bilgiye göre, saldırıda 20-25 çocuk hayatını kaybetti.

İşçi Partisi Gençlik Kolları'nın düzenlediği, çok sayıda katılımın olduğu kampta polis kıyafetli bir kişi ateş açarak kaçmış, şüphelinin daha sonra Oslo yakınlarında yakalandığı açıklanmıştı.

Polis, toplantıda düzenlenen saldırıda ölenlerin sayısı hakkında bilgi vermezken, toplantının düzenlendiği adada başka patlayıcıların da olma ihtimali üzerinde duruyor.

Bu arada başkentteki bombalı saldırıdan sonra kentin merkezine çok sayıda asker konuşlandırıldı.

- OSLO

Kaynak: AA / Dünya

Politika Dünya Haberler

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

İsrail'den Lübnan'a saldırı! Çok sayıda yaralı var

İsrail'den Lübnan'a saldırı! Çok sayıda yaralı var

Süleyman Soylu'dan Cumhur İttifakı'na destek mesajı: Erdoğan ve Bahçeli tarih inşa ediyor

Süleyman Soylu'dan Cumhur İttifakı'na destek mesajı: Erdoğan ve Bahçeli tarih inşa ediyor

Bakmadan Geçme

CUMA MESAJLARI 14 Haziran: En anlamlı, en yeni Cuma mesajları neler? Hadisli ve dualı Cuma sözleri! Kısa, ayetli ve dualı Cuma mesajları hangisi? Survivor kupası altın mı, değeri ne kadar? 14 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 14 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Ogeday babası kimdir? Survivor Ogeday'ın babasının adı ne, kaç yaşına? #129300 14 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Survivor kim kazandı, kim şampiyon oldu 14 Haziran Cuma 2024? 14 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Survivor şampiyonu kaç para alıyor 2024? HSK atama kararnamesi 14 Haziran Cuma yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! #128220 Karaman bayram namazı saat kaçta 2024? Karaman bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı
İstifa edip arkadaşını kaçırdı! Hesabına para aktarıp 'Kafamı eğecek bir şey yapmadım' dedi

İstifa edip arkadaşını kaçırdı! Hesabına para aktarıp "Kafamı eğecek bir şey yapmadım" dedi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title