Haberler

Nöbetçi Eczanede İlaç Kuyruğu

Diyarbakır’ın Ergani İlçesinde, artan grip vakaları nedeniyle ilaç almaya gelen vatandaşlar nöbetçi eczanede uzun kuyruklar oluşturdu.

Diyarbakır'ın Ergani İlçesinde, artan grip vakaları nedeniyle ilaç almaya gelen vatandaşlar nöbetçi eczanede uzun kuyruklar oluşturdu.

Ergani ilçesi Ziya Gökalp Caddesi üzerindeki nöbetçi eczaneye ellerinde reçetelerle gelen vatandaşlar oluşan yoğun kuyruk nedeniyle uzun süre beklemek zorunda kaldılar. Soğuk hava nedeniyle içeride bekleyen vatandaşlardan bazıları böyle bir durumla ilk kez karşılaştıklarını, Ergani'nin Diyarbakır'ın en büyük ilçesi olduğunu ve bu gibi durumlarda nöbetçi eczane sayısının arttırılmasının vatandaşlar için daha iyi olacağını belirterek, tek nöbetçi eczanenin Ergani'ye yetmediğini söyledi.

Eczane sahibi Kadri Gündoğuş ise, bu gibi durumların çok nadir olduğunu ve eczaneye gelenlerin büyük çoğunluğunun grip şikayeti nedeniyle ilaç aldığını belirterek, altı personelle birlikte vatandaşları bekletmemek için yoğun gayret içerisinde olduklarını kaydetti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Ergani Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title