Haberler

No 309 Dizisi 27. Bölüm Fragmanında Lale, Onur'u Kendinden Soğuttu!

Güncelleme:

No 309 dizisi 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 27. son bölüm fragmanında Lale muziplikleri ile Onur'un canına tak ettirdi. No 309 26. son bölümde ne oldu ve yeni bölümde neler olacak. İşte tüm detaylar.

Başrollerini Sumru Yavrucuk, Furkan Palalı, Demet Özdemir'in paylaştığı Fox TV yayın akışının romantik komedi dizisi No: 309'un 26. dün akşam yayınlandı. Son bölümün hemen ardından, yeni bölümün fragmanı yayınlandı. Evlenme arifesinde aldatılan ve aşka tövbe eden Lale'nin doktor Onur ile tanışması ve hayatının değişmesini anlatan Fox TV'nin sevilen dizisi No: 309, 27. yeni bölümüyle ekranlara geliyor.

NO 309 SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU? NO 306 DİZİSİ 26. BÖLÜM ÖZETİ!

Lale gördüğü fotoğraftan sonra bitterli çileğin kim olduğunu merak eder ve araştırmaya başlar.. Bu konuda ona en büyük desteği Nilüfer verir birlikte hareket ederler.. Onur'un da aklı hala odaya gelen çilektedir.. O da bunu kimin gönderdiğini bulmaya çalışır.. İkisinin de yolu çiftlik evinde kesişir.. Bu arada Nergis ve Samet'i birlikte yakalayan Songül çok sinirlenir ve böyle bir şeyi sakladıkları için kızlarına tavır alır.. Bu sefer Songül'ün gönlünü almak kızlar için kolay olmayacaktır.

NO 309 YENİ BÖLÜMÜ HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Yeni bölüm çarşamba akşamı 20.00'de Fox TV yayın akışında olacak.

Kaynak: Haberler.com / Medya

Demet Özdemir Furkan Palalı Fox Medya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title