Haberler

Nizip'te Yeni Fıstık Hali Dükkanları Satışa Çıkarılıyor

Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, mülkiyeti Nizip Belediyesi'ne ait yeni Fıstık Hali'ndeki işyerlerinin satışının yapılmak üzere ihaleye çıkarıldığını bildirdi.

Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, mülkiyeti Nizip Belediyesi'ne ait yeni Fıstık Hali'ndeki işyerlerinin satışının yapılmak üzere ihaleye çıkarıldığını bildirdi.

Nizip Belediyesi tarafından yapılan tüm çalışmaların sona erdiğini belirten Başkan Akdoğan, söz konusu taşınmazların satışının açık teklif usulü (açık artırma) şeklinde olacağını kaydetti. Akdoğan, "Yeni fıstık halindeki mevcut iş yerlerinin, elektrik, su ve oto park konusunda hiçbir sorunu bulunmuyor. Fıstık halindeki iş yeri satışları; şubat ayında açık artırma usulüyle yapılacaktır. Yüzde 50'si peşin geri kalan kısmı ise 24 ay taksit ile satılacak olan iş yerleri, daha önceki iş yerlerine göre büyük bir şekilde yapıldı" dedi.

İşyerlerinin yeri ve tarihi hakkında bilgi veren Akdoğan şunları söyledi:

"H-Blok ve J- Blok işyerleri 07 Şubat 2012 Salı günü saat 10: 00. İ Blok ile A Blok 1 ile

20 numara arası dükkanlar 08 Şubat 2012 Çarşamba günü saat 10: 00'da. A Blok 21 ile 46 Numara arası ve K Blok 1 ila 11 numara arası 09

Şubat 2012 Perşembe günü saat 10: 00'da. K Blok 12 ila 35 numara arası 10 Şubat 2012 Cuma günü saat 10.00'da Nizip Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda encümen huzurunda yapılacak."

Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, geleceğe yönelik yatırım yapmak isteyen ve imkanı olan her bir ferdin bu iş yerlerinden bir tane almasının kendi yararına olduğunu belirtti. Şuan itibariyle İstanbul, Gaziantep ve Şanlıurfa gibi illerden ticaretle uğraşan vatandaşların, iş yerlerine baktıklarını vurgulayan Başkan Akdoğan, "Benim isteğim ilçemiz genelinde de ticaret ile uğraşan vatandaşlarımızın da gelip ihale öncesi almak istedikleri iş yerlerini tespit etmeleri" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title