Haberler

Nizip'te Kaybolan Otistik Çocuk Bulundu

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 3 gün önce kaybolan 9 yaşındaki otistik çocuk, Şanlıurfa'da bulundu.

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 3 gün önce kaybolan 9 yaşındaki otistik çocuk, Şanlıurfa'da bulundu. Çocuklarına kavuşan aile, sevinç gözyaşları döktü.

Nizip'te 3 gün önce evinden ayrılan ve bir daha dönmeyen 9 yaşındaki Yusuf Bakır, 3 gün sonra Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bulundu. Jandarma ekipleri, bir süre misafir ettiği çocuğu yakınlarına teslim etti. Çocuklarının bulunduğu haberini alan aile, mahalle sakinlerine ve yakınlarına şeker dağıtarak, kurban kesti. Amcası tarafından jandarmadan teslim alınan Yusuf Bakır, evin önüne geldiğinde yakınları tarafından sevinç gözyaşlarıyla karşılandı. Oğluna yeniden kavuşmanın sevincini yaşayan baba Hasan Bakır, "Oğluma kavuştuğum için yeniden doğmuş gibiyim. Çünkü onsuz geçirdiğim günler benim için cehennem gibiydi ama şu anki sevincim ise anlatılamayacak durumda. Anne ve babalar çocuklarını gözlerinin önünden ayırmasınlar" dedi.

Anne Zeliha Bakır ise, çocuğuna kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyleyerek, bulunmasında emeği geçenlere teşekkür etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Bakır Gaziantep Şanlıurfa Nizip Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title