Haberler

Nizip'te "İşadamının Biyografisi" Konulu Konferans

Gaziantep Üniversitesi "Nizip Yerleşkesi Çarşamba Eğitimleri Konferansları" çerçevesinde düzenlenen "İşadamının Biyografisi" adlı konferansa işadamı Mustafa Cengiz konuşmacı olarak katıldı.

Gaziantep Üniversitesi "Nizip Yerleşkesi Çarşamba Eğitimleri Konferansları" çerçevesinde düzenlenen "İşadamının Biyografisi" adlı konferansa işadamı Mustafa Cengiz konuşmacı olarak katıldı.

Nizip Ticaret Odası Konferans Salonunda düzenlenen konferansa; Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan, SGK Müdürü Mustafa Aydoğdu, Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, bazı dernek ve oda başkanları, Nizip Eğitim Fakültesi ve Nizip Meslek Yüksekokulu öğrencileri katıldı. Özel sektörde iş kurmanın ve özel sektörde çalışmanın inceliklerini anlatan İşadamı Mustafa Cengiz, yabancı dil, bilgisayar programlarını bilmenin önemine dikkat çekerek küreselleşen dünyadaki işveren ve çalışan ilişkilerinden örnekler vererek vurgu yaptı.

Başarılı olabilmenin temel şartının dürüstlük ve güven verme olduğunu ifade eden Cengiz, sağlam bir karakter gelişiminin başarıdaki en önemli etken olduğunu söyledi. İşveren olarak yer aldığı akaryakıt sektörünün sıkıntılarına da değinen Cengiz, ülkemizdeki yüksek akaryakıt fiyatlarının sebeplerini ve yapılması gerekenleri belirtti.

Konferansın sonunda Gaziantep Üniversitesi Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan tarafından Gaziantep Üniversitesi Nizip Yerleşkesi "Çarşamba Eğitimleri" konferans etkinliklerine katkılarından dolayı İşadamı Mustafa Cengiz'e, Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt'la birlikte plaket takdim edildi.

Konferansın sonrasında Nizip Yerleşkesini ziyaret eden işadamı Mustafa Cengiz, bir Nizipli olarak Nizip'in yükseköğretim kurumlarıyla buluşmasından dolayı çok duygulandığını belirtti. Çocukluğunda bomboş arazi olarak gezindiği toprakların bugün bir yerleşkeye dönüşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Cengiz, emeği geçenlere teşekkür etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özaslan Mustafa Cengiz Mehmet Özyurt Nizip Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title