Haberler

Niyazi Mahallesi'nde Kaldırım ve Yol Çalışması

Battalgazi Belediyesi tarafından Niyazi Mahallesi’nde kaldırım ve yol çalışmaları yapılıyor.

Battalgazi Belediyesi tarafından Niyazi Mahallesi'nde kaldırım ve yol çalışmaları yapılıyor. Kilit taş çalışmasının yapıldığı Niyazi Mahallesi'ni gezen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, sokakların çağdaş ve modern bir görünüme kavuşacağını söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Niyazi Mahallesi Muhtarı Cemalettin Türkol ile birlikte kilit taş çalışmalarını yerinde inceledi. Burada konuşan Niyazi Mahallesi Muhtarı Türkol, "Mahallem 10 yıldır hizmet almadı. Ama şimdi mahallemize hizmet geldi çalışmalarından dolayı Battalgazi Belediyesine teşekkür ediyorum. Bizim 5 sokağımız var. Bunların hiçbirine 10 yıldır bir çivi çakılmamıştı. Bunu çok kesin bir dille söylüyorum. Çünkü ben 20 yıldır muhtarım" dedi.

Başkan Selahattin Gürkan'da, yapılan çalışmalarla sokakların çağdaş ve modern bir görünüme kavuşacağını belirterek, "Hakikaten akşama kadar gitsek çalışma noktalarını bitirme şansımız yok. Battalgazi'nin her noktasında Battalgazi Belediyesi, çalışma temposunu en yüksek seviyede yürütmektedir. Bir tarafta plent tesisleri, bir tarafta konkasör tesisleri, bir tarafta yeni yollar açma, bir tarafta yeni asfalt dökme, bir tarafta kilit taşı, kaldırım, alt yapı, çevre düzenlemesi, park çalışması yapılıyor. İşte burada da gördüğünüz gibi bu mahallenin hemen hemen tüm sokaklarına girildi. İnanıyorum ki en kısa sürede bu mahallede ve yukarıda ki Tahtalı Minare, Nuriye Mahallesi, Mimar Sinan bölgesindeki eksikliklerde bu yıl içerisinde bitirilecektir. Bizim çalışmalarımızda bir koordinasyon var. Bir tarafta TEDAŞ ile bir tarafta doğalgazla, bir tarafta PTT ile bir tarafta da MASKİ ile koordinasyon yürütüyoruz. Hakikaten sokaklar güzel olmuş, güzel bir sokak çalışması yapılmış" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selahattin Gürkan Battalgazi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title