Haberler

Ninova Park'ta Sema Gösterisi

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Ninova Park Alışveriş Merkezin’de iftar sonrası ziyaretçilere sema gösterisi ve çocuk eğlenceleri düzenlendi.

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Ninova Park Alışveriş Merkezin'de iftar sonrası ziyaretçilere sema gösterisi ve çocuk eğlenceleri düzenlendi.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Ninova Park'ta, Ramazan etkinlikleri devam ediyor. Dicle Üniversitesi sema topluluğu grubunun yaptığı gösteri vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.

Ninova Park'a gelen ziyaretçiler, bu tür etkinliklerin kentte çokça yer alması gerektiğini belirterek, "Ninova Park'taki sema gösterisi ilgimizi çekti. Biz de ailemizle beraber gelip gösteriyi izledik. Ninova Park yönetimine, bu tür etkinlikleri bizlere sundukları için teşekkür ederiz" dedi.

Ninova Park Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Elif Yılmaz ise, Ramazan ayı boyunca alışveriş merkezlerinde etkinlikler düzenlediklerini ifade ederek, "Bu etkinliklerimizden biri de sema gösterimiydi. Ziyaretçilerimiz etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Önümüzdeki günlerde de farklı çalışmalarla vatandaşlarımızı ağırlayacağız" diye konuştu.

Ninova Park'ın, Ramazan ayı boyunca ziyaretçilerine hafta içi her gün iftarda kanun ve ney dinletisi, Pazartesi günleri fasıl grubu, Çarşamba günleri oyunlar, Cuma günleri ise sema gösterisi etkinlikleri düzenleyeceği öğrenildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Dicle Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title