Haberler

Nilüfer Eğitim Kurumları Mezunları Pilav Gününde Buluştu

Bursa'da 30 yılı aşan serüveniyle eğitimde köklü bir çınar haline gelen Nilüfer Eğitim Kurumlarının mezunları pilav gününde bir araya geldi.

Bursa'da 30 yılı aşan serüveniyle eğitimde köklü bir çınar haline gelen Nilüfer Eğitim Kurumları'nın mezunları pilav gününde bir araya geldi.

Nilüfer Eğitim Kurumları Mezunlar Derneği ve Nilüfer Eğitim Kurumları İşadamları Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği geleneksel pilav gününe katılan mezunlar, Nilüfer Bademli Koleji kampusundaki buluşmada birbirleriyle hasret giderme imkanı buldu. Pilav gününe Nilüfer Eğitim Kurumları'ndan mezun yaklaşık 5 yüz kişi katıldı.

Nilüfer Eğitim Kurumları Mezunları Derneği Başkanı İsmail Yavuzdemir, "Hepimizin sıralarında oturduğu, masalarında dirsek çürüttüğü okullarımızın başarılarına şahit olmak bizler için ayrı bir sevinç ve mutluluk kaynağı. Çünkü biz bu okullardan mezun olan insanlar olarak kurumlarımızın sahip olduğu misyonu iyi biliyoruz. Kendisine rehber edindiği misyon sayesinde kurumlarımızı sadece bir okul olarak değil, aynı zamanda bir aile yuvası olarak görüyoruz. Bugün her birimiz kendimizi bu ailenin bir parçası olarak görüyor ve bunu iliklerimize kadar hissediyoruz" dedi.

Nilüfer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mehmet Kıcıroğlu ise, Nilüfer Eğitim Kurumları'nın ülkesini, milletini seven fertler yetiştirdiğinin altını çizerek, "Eğitim kurumlarımızdan mezun olan ve bugün her biri hayata atılmış, toplumsal katmanlar içerisinde yer alan ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda değer üreten öğrencilerimizle birlikte olmak bizler için önemli bir mutluluk kaynağı. Çünkü Nilüfer Eğitim Kurumları olarak biz eğitim-öğretimin yanında toplumsal olarak yükümlülüklerini yerine getiren, hassas, ülkesini ve milletini seven fertler yetiştirmek için çalışıyoruz" dedi.

Mezunlar arasından söz alanlar, Nilüfer Eğitim Kurumları'nın kendileri için bir aile yuvası olduğunu söylerken, törenin sonunda çekilişle bir kişiye günün hatırası olarak hediye verildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title