Haberler

Nihat Matkap Biga'da

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap Çanakkale’nin Biga ilçesinde 14 Mart tıp bayramını kutladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap Çanakkale'nin Biga ilçesinde 14 Mart tıp bayramını kutladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, Çanakkale CHP Milletvekilleri Ali Sarıbaş, Serdar Soydan, CHP Belediye Başkan Adayı İsmail Işık ve CHP teşkilatı ile birlikte Devlet Hastanesi ve Özel Can Hastanesini ziyaret ettiler. Doktorları ve hemşerilerin 14 Mart tıp bayramını kutlayarak karanfil dağıttılar. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, "Genel başkanımız Türkiye'nin her yerinden mitingler yaparken genel başkan yardımcıları olarak her birimiz birkaç yeri sorumluk alanımız olarak kabul ettik. Benim de Çanakkale alanıma düşüyor. Dün, Çan'da başladı ziyaretlerimiz, bugünde İsmail Işık'ı desteklemek ve çalışmalarına katkıda bulunmak için Biga'dayız. İsmail Işık aynı zamanda benim meslektaşım çok iddialı ve çok başarılı olacağını düşünüyorum. Cumhuriyet Halk Partisi 30 Martta erken seçimin hesaplarını yapıyor, iktidarın hazırlıklarını yapıyor. Ne yazık ki mevcut hükümetin adı bile tartışılır duruma geldi. Şuan onlar şeklen var, hukuken var ama filen yoklar. Türkiye'nin sorunlarını kaldıracak takatine sahip değiller. Türkiye'de AKP'nin dönemi bitti diyebiliriz. CHP bir yandan yerel seçimin bildirgesini anlatırken bir yandan da genel seçim belgesini hazırlamaya başladı" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Nihat Matkap Çanakkale Biga Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title