Haberler

Sınıf Öğretmeni "Çok Borcum Var" Notu Bırakarak İntihar Etti

Güncelleme:

Niğde'de sınıf öğretmeni 46 yaşındaki Ercan Boz, "Çok borcum var. Hakkınızı helal edin" yazılı not bıraktıktan sonra intihar etti.

Niğde'de sınıf öğretmeni 46 yaşındaki Ercan Boz, "Çok borcum var. Hakkınızı helal edin" yazılı not bıraktıktan sonra intihar etti.

NOT BIRAKARAK KENDİNİ ASTI

Kentte bulunan Memnune-Türker Altuncu İlkokulu'nda görev yağan Ercan Boz, iddiaya göre Dere Mahallesi'nde annesiyle birlikte oturduğu binanın bodrum katında kendini asarak intihar etti. Bekar olan Boz'un cesedi, akşam saatlerinde bina sakinleri tarafından bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, yaptığı incelemede "Çok borcum var. Hakkınızı helal edin" yazılı bir not buldu.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Ercan Boz'un cesedi Niğde Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Niğde 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

hukuk:

öğretmeninde borcumu olurmuş, en güzel maaş bunlarda, en güzel ev araba kadın bunlarda, biz bunların saltaatı için kölelik yapmıyormuyuz, hayret öğretmen borç yüzünde intihar etmiş görülmüş şeymi bu kesin karı kız içindir, hiç inanmadım

12
36
yanıtYanıtla
ADALET VE VEFA:

Mutlaka senin veya çocuklarından yaşadığın sorunla böyle yazıyorsun. Yazık ki öğretmenler senin kafanda kurguladığın gibi yaşamıyor. Şuradaki yazıları okuyor veya yorum yazabiliyorsun. Bir dünya görüşüne sahipsin ve bunları sana kazandıranı merak ediyorum. Her meslekte üretim hataları olabiliyor.

yanıt8
yanıt2
Türkiye büyüdü dedikleri bu:

insanlar kredi kartına yükleniyor, krediye yükleniyor ya da borç alıyor. Sonuç bu. Yeni Türkiye. . Övünebilirseniz övünün.

44
0
yanıtYanıtla
hukuk:

lan 8 yıldır işsizim benim borcum yoğmu , varsa var alacaklı düşünsün, birazda onlar intihar etsin yazık yazık üzüldüm la

22
1
yanıtYanıtla
Ecem YILMAZ:

Vah hoca vah:(.8 yil once tanirdim cok sacip savururdu.uzuldum allah rahmet eylesin.

15
4
yanıtYanıtla
imam bekir akgündüz:

böyle bir sürü insan var devlet el atmalı bu faizli borç işine

17
0
yanıtYanıtla
ERZURUMLU KURT:

İŞTE MEMURUN HALİ UTANIN DEVLET BÜYÜKLERİ. KEŞKE YAPMASAYDI ALLAH CC TAHSİLATINI AFFETSİN.

9
8
yanıtYanıtla
HEH HEH HEH:

YANLIŞ YAZMIŞSIN ERZURUMLU KURT. ''TAHSİLATINI'' DEĞİL, TAKSİRATINI AFFETSİN OLACAK.

yanıt7
yanıt0
parasütcü:

intihar etmek cözüm degildir, , cok merakli olanlar, , hic olmazsa parasütle atlasinlar, , en azindan ölmezler, , biraz ders alirlar.

8
7
yanıtYanıtla
ASABİ:

VERİYORLAR ÜNLÜ BİR ŞARKICININ ELİNE GAZOZU KOLAYI TELEFONU VEYA ALTINA ARABAYI REKLAMLARDA İRADESİ ZAYIF KİTLELERİ KANDIRIP GEREKSİZ TÜKETİME ALIŞTIRIYORLAR BAZEN İNSANLAR BU YAPTIKLARI İSRAFIN İÇİNDEN ÇIKAMIYORLAR NE YAZIKKİ BU BUNU ÖĞRETMESİ GEREKEN ÖĞRETMEN BİLE OLUYOR

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title