Haberler

Niğde İl Özel İdaresi Türkiye'ye Örnek Projeler Üretiyor

Vali Necmeddin Kılıç, Niğde İl Özel İdaresini ziyaret ederek Genel Sekreter Ali Nebol nezaretinde birim müdürlerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Necmeddin Kılıç, Niğde İl Özel İdaresini ziyaret ederek Genel Sekreter Ali Nebol nezaretinde birim müdürlerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Niğde İl Özel İdaresinde yapılan toplantıya Genel Sekreter Yardımcıları Abdullah Karkı, Hakan Elmas ve tüm Şube Müdürleri katıldı. Vali Kılıç toplantıda, İl Özel İdaresi eliyle uygulanan birçok projenin Türkiye'ye örnek olduğunu kaydederek; "Örneğin çöp toplama hizmeti, örneğin kat karşılığı yüksek öğrenim hizmeti gibi birçok faaliyetimiz pilot niteliğinde ilimizde uygulanmış ve ülkemiz için uygulanabilirliği gösterilmiştir. Bu bağlamda diğer birçok il de bu konuda bizden katkı istemişlerdir" dedi. Vali Necmeddin Kılıç, Devletin güçlü olduğu vurgusu yaparak devam ettiği konuşmasında; "Hiçbir ödenek sıkıntısı yaşamadık. Bundan 20 yıl geriye giderseniz ödeneksizlikten atıl kalmış projeleri hatırlarsınız. Günümüzde projeler tam süresi içinde tamamlanıyor. En geç iki yılda tamamlanıyor. Özel idaremizi yaptığımız çalışmalarla bütçe olarak da büyütüyoruz, hizmet olarak da büyütüyoruz" ifadelerini kullandı. Yapılan çalışmalarda organizasyon ve planlamanın ise son derece önemli olduğuna vurgu yaparak sözlerini sürdüren Vali Kılıç; "En alt noktada çalışan kardeşimizden, en tepe noktadaki yetkilimize kadar uyum ve birliktelik, çalışma ahlakı ve çalışma barışı başarının fitilini ateşleyen etkenler arasındadır. Gerek Sayın Milletvekillerimiz, gerek Değerli İl Genel Meclis Üyelerimiz, gerekse İdarenin başında olan bizler birlikte hareket ederek kaynakları etkin ve verimli kullandık. Bugüne kadar yapılan hizmetlerin köylümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Daha sonra Vali Necmeddin Kılıç, şube müdürlerinin kendi görev ve sorumlulukları alanına giren konularda tek tek fikir alışverişinde bulundu. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necmeddin Kılıç Türkiye Niğde Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title