Haberler

Niğde Gazoz Yöneticilerinden Kayseri Şeker'e Ziyaret

1960 yılında Niğde de kurulan ve 56 yıldan beri sektörünün önemli isimlerinden birisi olan Niğde Gazoz’un Yönetim Kurulu Başkanı Asım Abay beraberindeki heyetle birlikte Kayseri Şeker’i ziyaret etti.

1960 yılında Niğde de kurulan ve 56 yıldan beri sektörünün önemli isimlerinden birisi olan Niğde Gazoz'un Yönetim Kurulu Başkanı Asım Abay beraberindeki heyetle birlikte Kayseri Şeker'i ziyaret etti.

Ziyaret esnasında konuşan Niğde Gazoz'un Yönetim Kurulu Başkanı Asım Abay; "Ülkemizin gururu olan Kayseri Şeker Fabrikasını ziyarette bulunmak bizim için bir övünç vesilesi. Esas ana temamız Kayseri Şekerin ülkenin ilk gıda sertifikalı şekerini üretmesinden dolayı diğer şekerleri bıraktık. Niğde Gazozu olarak çok yakın bir uyum içerisinde olabileceğimizi düşündüğümüz Kayseri Şeker ile çalışmaya başladık. Bizimde kalitemize kalite kattıkları için sizi ve tüm çalışma arkadaşlarınızı tebrik ediyor başarılar diliyorum" dedi.

Kayseri Pancar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay da Niğde Gazoz firmasının değerli yöneticilerine hoş geldiniz diyerek, kendilerini Kayseri Şeker'de ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Akay; "Niğde Gazoz, sektöründe isim yapmış ve marka olmuş bir kuruluştur. Bu tür kuruluşların özellikle Orta Anadolu'da ortaya çıkması ve isim yapması, Türkiye genelinde dağıtım ağına sahip olması ve bu başarıyı ortaya koyması takdire şayandır.

Niğde Gazoz'un özellikle TSE ve gıda standartlarına uygun ürün kullanımında hassasiyetleri var. Marka oluşmasında bu hassasiyetlerin bir önemi vardır. Ben bundan dolayı da kendilerini tebrik ediyorum. Niğde Gazoz şirketi ile bizim alışveriş yapıyor olmamız bizim içinde önemli bir kazançtır. İsim yapmış kuruluşa ürün satıyor olmak bizim açımızdan da önemli bir referanstır. Bu ilişkilerimizi en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bu tür markaları Anadolu'da ne kadar yaygınlaştırabilirsek ülkemiz adına da o kadar faydalı olur. Bu markaların oluşması aynı zamanda istihdama da çok önemli katkılar sağlıyor. Bende geldikleri nokta itibariyle kendilerini tebrik ediyorum" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Şeker Niğde Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title