Haberler

Niğde'de Yarı Yıl Tatili Başladı

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı ilk yarıyılını tamamlandı.

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı ilk yarıyılını tamamlandı.

Niğde'de 73 bin 800 öğrenci için son ders zili çaldı ve karne heyecanı ile iki hafta sürecek sömestre tatili başladı.

Niğde'de 73 bin 800 öğrenci bugün karne aldı ve 9 Şubat Pazartesi gününe kadar devam edecek olan yarıyıl tatili başladı. Eğitim-öğretim yılı ise 12 Haziran Cuma günü tamamlanacak.

Yarıl yıl tatili için Niğde Merkez Melikşah Ortaokulunda karne töreni düzenlendi.

Törene Niğde Vali yardımcısı Mustafa Karaca, Milli Eğitim Müdürü H. İbrahim Yaşar, Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Yiğit öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende Melikşah ortaokulunda TEOG sınavında başarılı olan öğrencilere hediyeler verildi.

Törende konuşan Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, başarılı bir dönemin sonuna geldiklerini belirterek Melikşah ortaokulunda TEOG sınavlarında 120 sorunun tamamını yapan öğrenciyi tebrik etti.

Yaşar konuşmasında, 'İlimizde 73 bin 800 öğrenci karne alacak. Bazı öğrencilerimiz karnelerine baktığı zaman sevinecekler, bazıları da üzülecekler. Ben karnelerindeki notları iyi olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Eğer karnelerindeki notlardan memnun olmayan öğrencilerimiz varsa da onların üzülmelerine gerek yok. Hataları ne onları tespit ederlerse bu 15 günlük tatilde geçmiş dersleri tekrar edip eksikliklerini tamamlasın, oyununuzu oynayın, sinemaya gidin ve bol bol kitap okuyun. Öğrencilerimizin bu dönem başarıyla eğitim öğretim veren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum' dedi.

Tören daha sonra TEOG sınavında 120 sorunun tamamını yapan 8. sınıf öğrencisi Furkan Yüksel'e Vali yardımcısı tarafından hediye ve karnesi verildi.

Tören karne dağıtımı ile sona erdi. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halil İbrahim Yaşar Mustafa Karaca Niğde Merkez Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title