Haberler

Niğde Darbeci Generali Öldüren Şehit Astsubay Halisdemir'in Baba Evinde Yas ve Gurur Bir Arada

Darbeci generali öldüren şehit Astsubay Halisdemir'in baba evinde yas ve gurur bir aradaDARBECİ Tuğgeneral Semih Terzi'yi alnından vurarak öldürdükten sonra şehit edilen Özel Kuvvetler Komutanı Tümgeneral Zekai Aksakallı'nın emir astsubayı Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor İlçesi'ndeki baba evi taziye akınına uğrarken, kenidisi hakkında 'Türkiye'nin kahramanı' diye konuşuluyor.

Darbeci generali öldüren şehit Astsubay Halisdemir'in baba evinde yas ve gurur bir arada

DARBECİ Tuğgeneral Semih Terzi'yi alnından vurarak öldürdükten sonra şehit edilen Özel Kuvvetler Komutanı Tümgeneral Zekai Aksakallı'nın emir astsubayı Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor İlçesi'ndeki baba evi taziye akınına uğrarken, kenidisi hakkında ' Türkiye'nin kahramanı' diye konuşuluyor.

Evli ve 2 çocuk babası Ömer Halisdemir'in ilçeye bağlı Çukurkuyu Beldesi'ndeki taziye evinde baba Hasan Hüseyin, anne Fadimeana Halisdemir ile şehidin eşi Hatice ve çocukları taziyeleri kabul ediyor. Ömer Halisdemir'in nasıl şehit olduğunun ortaya çıkmasının ardından şehidi tanıyan tanımayan birçok kişi baba evine gelerek taziyelerini iletiyor.

"KARDEŞİM DARBEYİ ENGELLEDİ"

Şehidin ağabeyi Doğan Halisdemir, kardeşini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını söyledi. Kardeşinin darbeye karşı koymak isterken şehit edildiğini belirten acılı ağabey, "Kardeşim elinden geleni yapmış, darbeyi engellemiş. Bu bizim kahramanımız değil, Çukurkuyu'nun, Niğde'nin kahramanı aynı zamanda herkesin dediği gibi Türkiye'nin kahramanı. Devletimize milletimize kim zeval veriyorsa böyle kahramanların çıkmasını istiyoruz, çıkmalı da. Çok gururluyum, çok büyük onurluyum" diye konuştu.

"HAİNLERE DERSİNİ VERDİ"

Şehidin beldedeki yakın dostlarından Bilal Tuğrul da, arkadaşının Çanakkale Savaşı'ndaki Seyit Onbaşı gibi halk kahramanı olduğunu belirterek şunları söyledi:

"En son bayramda görüştük, sarıldık. Ömer, Türkiye'nin yetiştirdiği önemli değerlerden bir tanesidir. Çünkü görev yaptığı yer itibariyle Ömer'in yaptığı kahramanlıkları biz sürekli görüştüğümüz için iyi biliyoruz. En son hain darbe planlarında da Ömer'in bu büyük özverisi ve gayretiyle ülke büyük bir darbenin eşiğinden döndü ve o hainlere gereken dersi Ömer verdi. Biz gururluyuz, biz mutluyuz ama yüreğimiz yanıyor. Ömer'imiz gitti. Öbür taratanda bütün Türkiye Ömer'i saygı ve minnetle anıyor."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çukurkuyu Türkiye Niğde Politika Güncel Haberler

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Bakmadan Geçme

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sözleri! En Güzel ve Anlamlı 19 Mayıs Mesajları 14 Mayıs TV Yayın Akışı #128250 Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Aziz Yıldırım yeniden aday olacak mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Aziz Yıldırım başkanlığa aday oldu mu? Özlem Savaş kimdir? Özlem Savaş kaç yaşında, nereli? Özlem Savaş biyografisi! Galatasaray şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? #127942 Galatasaray Süper Lig Kupasını derbide mi alacak? Az önce deprem mi oldu? 14 Mayıs en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! 19 Mayıs niçin ilan edildi? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Neden Kutlanır? Sinan Ateş'in öldürülme görüntüleri! Sinan Ateş ne zaman öldürüldü? BARAJ DOLULUK ORANI 2024! İSKİ baraj doluluk oranı nedir? İstanbul baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? GELİNİM MUTFAKTA 14 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ChatGPT'nin yeni yapay zeka modeli nedir? GPT-4o özellikleri neler? Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ'ye neden soruşturma açıldı? Lays, Ruffles, Doritos, Cheetos ve Çerezza markalarına dava mı açıldı? Selahaddin Eyyubi dizisinin Bernard'ı oynayan Berk Cankat nereli, kaç yaşında? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 14 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? #9917 Sözleşmeli öğretmenlik alımı nasıl olacak? Sözleşmeli öğretmenler mülakata girecek mi?
Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

title