Haberler

Ng Kütahya Seramik Konya'da

NG Kütahya Seramik, Türkiye'nin en büyük seramik showroom'unu Konya'da hizmete açtı.

NG Kütahya Seramik, Türkiye'nin en büyük seramik showroom'unu Konya'da hizmete açtı. NG Kütahya Seramik'in Konya'daki iş ortağı Konal İnşaat, 6 bin 400 metrekaresi kapalı alan olmak üzere toplamda 10 bin metrekare alana sahip yeni showroom'unda Konyalılara benzersiz bir hizmet sunuyor. Tasarımıyla dikkat çeken, ziyaretçilerine modern mimarisiyle rahat ve ferah bir ortam sunan showroom'da her beğeniye hitap edecek çeşitlilikte ürün sergileniyor.

Farklı tasarımların yaratıcı markası NG Kütahya Seramik, sektöründe bir ilke daha imza atarak Türkiye'nin en büyük seramik showroom'unu Konyalılarla buluşturdu.

Konal İnşaat'ın yeni showroom'unun açılış töreninde, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın yanı sıra Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü, Konya Ticaret Borsası Başkanı Uğur Kaleli ile iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim de yer aldı.

Konyalıların büyük ilgi gösterdiği açılış töreni, Kütahya Porselen Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, KYK Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Onur Sürmeli, Konal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aslan Korkmaz'ın katılımıyla gerçekleşti. Açılışa onur konuğu olarak katılan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak showroom'u gezerek ürünleri inceledi ve NG Kütahya Seramik ile seramik sektörü hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

"MODERN BİNALAR YÜKSELİYOR"

Konal İnşaat showroom'unun açılışına katılarak konuya ilişkin bilgi veren NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, böylesine önemli bir hizmeti Konyalılarla buluşturmaktan mutluluk duyduklarını söyledi: "NG Kütahya Seramik olarak her zaman 'ilk ve en büyük' olma arzusuyla hareket ediyoruz. Bugün de Türkiye'nin en büyük seramik showroom'unu hizmete açtık. Yeni showroom'un Konyalılardan büyük ilgi göreceğine inanıyoruz, çünkü Konya her zaman kaliteye önem veren bir ilimiz oldu. Yeni ve modern yapıların yükseldiği Konya, seramik seçiminde son derece bilinçli hareket eden bir şehrimiz. İş ortağımız Konal İnşaat'ın sahibi Aslan Korkmaz ile birlikte el ele vererek büyük hedefler koyduk ve Türkiye'nin en büyük seramik showroom'unu Konya'da hayata geçirdik. Başta Aslan Korkmaz olmak üzere tüm Konal İnşaat ailesine gerçekleştirdikleri titiz ve detaylı çalışmalardan dolayı teşekkürlerimi sunuyor, ticari hayatlarında başarılar diliyorum." - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uğur İbrahim Altay Aslan Korkmaz Selçuklu Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title