Haberler

Nezaket Emine Atasoy Şanlıurfa'da Temaslarda Bulundu

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy ilk olarak Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ü Valilik makamında ziyaret etti.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy ilk olarak Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'ü Valilik makamında ziyaret etti.

Nezaket Emine Atasoy Peygamberler şehri Şanlıurfa'da bulunmaktan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Nezaket Emine Atasoy ziyarette Şanlıurfa'nın ekonomisine değinerek "Şanlıurfa tarımsal üretimiyle gelişen sanayisiyle, tekstil yatırımlarıyla, turizmiyle ve özellikle inanç turizmiyle faaliyette olan Organize Sanayi bölgeleriyle Güneydoğu Bölgesinde örnek illerimizden birisi olmuştur. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu olarak Şanlıurfa ilimize yatırımlar konusunda yerli ve yabancı yatırımcılarımızı teşvik ederek Şanlıurfa'nın kalkınmasına katkı sağlayacağız" dedi.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy'un Şanlıurfa Valiliğine ziyaretinde yapmış olduğu konuşmasında "Öncelikle Şanlıurfa Şehrimize yapmış olduğunuz ziyaret için teşekkür ederim" dedi.

Vali Küçük, Şanlıurfa'ya yapılan yatırımları yeni yapılan organize sanayi bölgelerini Hükümet tarafından Şanlıurfa'ya verilen yatırım teşvik bilgilerini Nezaket Emine Atasoy'la paylaştı Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük "Şanlıurfa İlimiz Sanayisiyle ekonomisiyle turizmiyle hızla kalkınmaya devam etmekte ve Türkiye ekonomisine büyük katkılar sağlamaktadır" diye konuştu.

ATASOY; BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANI CELALLETTİN GÜVENÇ'İ ZİYARET ETTİ

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Şanlıurfa'da olduğu ziyaret kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celallettin Güvenç'e ziyarette bulunarak Şanlıurfa'nın gelişen ekonomisine kültürel miraslarına şehrin maneviyatına değindikten sonra şehirde yaşayan 550 bin Suriyeli mültecilere değindi. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy "Suriye'de yaşanan iç karışıklık savaştan dolayı ülkelerinden vatanlarından ayrılarak Türkiye'ye sığınan mülteci Suriyeli kardeşlerimiz için Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu olarak her zaman üzerimize düşeni yapmaya hazırız" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy'a "Şanlıurfa Şehrine yapmış olduğunuz ziyaret için teşekkür ederiz" dedi.

Celalletin Güvenç Şanlıurfa'da bulunan Suriyeli Multecilerle ilgili bilgileri Nezaket Emine Atasoyla paylaşarak "Bizler Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfa Halkı olarak Suriye'de iç savaştan dolayı ülkelerini terk etmek zorunda kalan ve Türkiye ye sığınan Suriyeli Mülteci kardeşlerimiz için ne gerekiyorsa yapıyoruz ve bundan sonrada yapmaya hazırız" dedi.

ATASOY, TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI SABRİ ERTEKİN'İ ZİYARET ETTİ

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Şanlıurfa programı çerçevesinde geldiği Şanlıurfa'da Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin'e bir ziyaret gerçekleştirdi. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Sabri Ertekin'in makamında gerçekleştirilen ziyarette, Şanlıurfa'nın genel ve güncel konuları, tarımsal üretimi, ekonomik, sanayi, ticari potansiyelleri, hükümetin ithalat ve ihracat kalemleri üzerindeki döviz politikaları, Suriye'nin mevcut durumunun ilimize etkileri üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy ziyarette yapmış olduğu konuşmasında Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu'nun faaliyetlerinden ve Şanlıurfa'da gerçekleştirmek istedikleri çalışmalarından bahsetti. Nezaket Emine Atasoy "Önümüzdeki günlerde Şanlıurfa'da ticaret zirveleri yaparak Şanlıurfa ekonomisine katkı sağlayacağız" diye konuştu.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Nezaket Emine Atasoy Şanlıurfa temaslarını tamamlayarak Ankara'ya dönmek üzere şehirden ayrıldı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Celalettin Güvenç Sabri Ertekin Şanlıurfa Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title