Haberler

New York Borsası'nda İşlemler 'Teknik Arıza' Nedeniyle Durduruldu

Güncelleme:

Dünya borsaları arasında en büyük piyasa değerine sahip New York Menkul Kıymetler Borsası, "işlemlerin teknik bir arızadan ötürü geçici olarak durdurulduğunu" açıkladı.

New York Menkul Kıymetler Borsası, işlemlerin teknik bir arızadan nedeniyle geçici bir askıya alındığını açıkladı.

"SİBER SALDIRI DEĞİL TEKNİK ARIZA"

NYSE, yaptığı yazılı açıklamada, işlemlerin askıya alınmasının siber saldırıdan değil, teknik bir arızadan kaynaklandığını belirtti. "Karşılaştığımız sorun bir siber saldırıdan değil, teknik bir iç arızadan kaynaklanıyor. İşlemleri askıya almayı teknik arızadan kaynaklanan sorunları önlemek için seçtik" denilen açıklamada sorunun ne zaman çözüleceğine ilişkin harhangi bir bilgi verilmedi.

Bu arada, Nasdaq Teknoloji Endeksi'ndeki işlemlerin normal şekilde devam ettiği bildirildi.

OBAMA BRİFİNG ALDI

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamaya göre, Başkan Barack Obama, NYSE'deki işlemlerin geçici olarak durdurulmasıyla ilgili brifing aldı. ABD Hazine Bakanlığı ve Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun da söz konusu gelişmeleri yakından takip ettiği belirtiliyor.

"TÜM AÇIK SİPARİŞLER İPTAL EDİLECEKTİR"

NYSE'deki tüm işlemler, New York saatiyle 11.32'den itibaren geçici olarak askıya alınırken, yayımlanan resmi açıklamada, "NYSE'deki tüm işlemler geçici olarak durduruldu. Tüm açık siparişler iptal edilecektir. Daha fazla bilgi mümkün olduğunca çabuk sağlanacaktır" ifadelerine yer verilmişti.

DÜNYA BORSALARI ARASINDA BİRİNCİ SIRADA YER ALIYOR

New York Borsası, 19 trilyon 351 milyar 417 milyon 200 bin dolarlık piyasa değeriyle dünya borsaları arasında birinci sırada yer alıyor. Endeksler, bugüne Çin hisselerindeki keskin değer kayıplarının ardından yaşanan tedirginlikle sert düşüşle başlamıştı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Barack Obama New York Ekonomi Ekonomi Ekonomi Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

500

Yorumlar (1)

fakir:

geçen hafta nasa canlı yayını kesip 3 tane ufo görüntüsünü vermemişti ya işte o ufo dakiler misilleme de bulundular bir hava yolu şirketinin de sistemleri 2 saat çalışmadı haber yarım kalmış.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title