Haberler

Nevşehir Eski Milli Eğitim Müdürü Şimşek'den Ünver'e Veda Ziyareti

Geçtiğimiz günlerde vekaleten yürüttüğü Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Bakanlık kararı ile ayrılan Osman Şimşek, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e veda ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde vekaleten yürüttüğü Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Bakanlık kararı ile ayrılan Osman Şimşek, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e veda ziyaretinde bulundu.

Şimşek, görevde bulunduğu dönemde Nevşehir Belediyesi'nin Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hizmet ağındaki bulunan kurumlarının fiziki alt ve üst yapının geliştirilmesi yönünde ciddi katkı sağladığını belirterek, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e teşekkür etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'de,her kurum ile birlikte öteden beri Nevşehir Belediyesi'nin sıkı bir işbirliği içerisinde çalışmalar yaptığını belirterek, Şimşek'e bundan sonraki hayatında başarılar diledi ve ziyaretin anısına, Avanos el sanatları ürünü olan Hitit Anforası takdim etti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Osman Şimşek Hasan Ünver Nevşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title