Haberler

Nevşehir'de Ülkücüler Ali Kınık Konserinde Buluştu

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen "Sevdamız Türkiye" adlı gecede Ali Kınık sahne aldı.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen "Sevdamız Türkiye" adlı gecede Ali Kınık sahne aldı. Programa ülkücüler büyük ilgi gösterdi.

Ürgüp Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen program Ürgüp Sinema ve Kongre Merkezin'de gerçekleştirildi. Programa MHP MYK Üyesi Sahir Somaz, MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur, Ülkü Ocakları yöneticileri ve çok sayıda ülkücü katıldı.

Programın açılışında konuşan Ürgüp Ülkü Ocakları Başkanı Oytun Akyol: " Artık ' Ne mutlu Türküm' demenin neredeyse zor ve yasak sayıldığı, 'Türküm' diyenlerin ırkçılık ile suçlanıldığı bu günlerde

inadına değil seve seve Ne Mutlu Türküm Diyene, Ne Mutlu Ülkücüyüm diyoruz. Rabbim Türk'ü korusun ve yüceltsin" dedi. Akyol'un konuşmasının ardından Semah gösterisi beğeniyle izlendi.

Programda daha sonra Ali Kınık sahne aldı. Kınık'ın seslendirdiği türkülere ellerindeki Türk bayrakları ile eşlik eden gençler sanatçıyı alkış yağmuruna tuttu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Kınık Nevşehir Türkiye Ürgüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title