Haberler

    Netanyahu: İslam'ın Kutsal Yerlerinin Korunmasının Garantörü Biziz

    Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te İsrail güvenlik güçleriyle Filistinli göstericiler arasındaki çatışmalar Salı günü de devam etti.

    Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te İsrail güvenlik güçleriyle Filistinli göstericiler arasındaki çatışmalar Salı günü de devam etti. Kızılhaç Örgütü çatışmalarda 90'a yakın Filistinli'nin plastik mermiye hedef olarak veya göz yaşartıcı gazdan etkilenerek yaralandığını bildirdi.

    13 yaşındaki Filistinli Abdül Rahman Şadi'nin öldürülmesi Batı Şeria'nın Beytüllahim kentinde de protesto edildi. Şadi'nin toprağa verildiği Salı günü kentteki okullar ve dükkanlar tüm gün kapalı kalırken, sokaklarda protesto gösterileri yapıldı.

    İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, güvenlik önlemlerinin masum insanları ve kutsal yerleri koruma amaçlı olduğunu söyledi:

    "Takviye güvenlik güçleri kullanıyoruz. Onlara kendi veya masum insanların hayatları tehlike altında olduğunda harekete geçmeleri konusunda net emirler verildi. İslam'ın kutsal yerlerinin korunmasının garantörü biziz. Eğer İslam'ın kutsal alanları, Hristiyanlığın kutsal alanları bugün Palmira gibi değilse, bu bizim sayemizdedir."

    Filistin Lider

    Yazar:

    Etiketler: Gönderildi: 06 Ekim 2015

    İzlenme oranı:

    Oylar Açıklaması

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Batı Şeria İsrail Kudüs Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title