Haberler

Nestea Pro Beach Tour Antalya Etabı Başladı

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen plaj voleybolu turnuvasına 24 takım katılıyor.

Nestea Pro Beach Tour Antalya etabı, başladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Nestea Pro Beach Tour'un 5. ayağının Antalya etabı, Konyaaltı Beach Park 12 Nolu plajda start aldı. Konyaaltı Sanayici ve İş Adamları Derneği (KONYSİAD) iş birliğiyle gerçekleşen turnuvaya 24 takımdan 48 sporcu katıldı.

Karşılaşmalar öncesinde düzenlenen basın toplantısında Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci, KONYSİAD Başkanı Emin Altıner, Plaj Voleybolu Milli Takımları Başantrenörü Carlos Galletti, Türkiye ve Fransa milli takımı sporcuları katıldı.

Değirmenci, plaj voleybolunun Türkiye'de her geçen gün daha fazla ilgi gördüğünü söyledi. Organizasyona Fransa ve Polonya'dan takımların da katıldığını anlatan Değirmenci, organizasyonun Türkiye ve Dünya sıralaması için sporculara puan verdiğini kaydetti. Değirmenci, Türk milli takımının 6 takım ile organizasyona katıldığını vurguladı. Türkiye'de plaj voleybolu tesislerini arttırmaya çalıştıklarını dile getiren Değirmenci, sporcu sayısı ile organizasyon sayılarını arttırdıklarının altını çizdi.

Başantrenör Galletti ise plaj voleyboluna gösterilen ilgiden memnun olduğunu kaydetti. Galletti, sporcularından turnuvada derece beklediğini ifade etti. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Voleybol Federasyonu Konyaaltı Antalya Fransa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title