Haberler

Nedir Fener'in Bu Trabzon'dan Çektiği

Güncelleme:

Geçen Sene Kanarya'yı Şampiyonluktan Eden Trabzon, Bu Sene de Sahasında Oynadığı Maçta, Fener'i Evine Puansız Gönderdi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, karşılaşma sonrasında düzenlediği basın toplantısında, "Bugün mutluyum. Özellikle oyuncularımın futbol oynama adına yaptığı doğru işlerle grur duydum. Asıl sevindiğim olay antrenör olarak belki beni yordu bu maç. Gidip gelen bir maçtı. Rakibin de pozisyonları var. Tarafsız bir gözle bakarsak seyir zevki yüksek bir maçtı. 5 gol oldu belki 10 tane gol olurdu. 3 - 2'lik skoru koruma endişesiyle zaman zaman pozisyon verdik. Ama maçın tamamına bakarsak oyun olarak sonucu hak eden bir Trabzonspor var. Zeminden kaynaklanan sorunlar vardı. Zemin kalkıyor. Bir oyuncumuzu bu yüzden kaybettik. Türk futbolu da sevinmeli, güzel bir maç oldu. Futbola odaklı oyuncular vardı. Bu maçın olumsuz taraflarını değil güzel taraflarına bakmamız lazım" dedi.

GLOWACKİ EN AZ 3 HAFTA YOK

Şenol Güneş, sahanın zemininin iyi yapıldığını ama çimin tam oturmadığını ifade ederek, "Glowacki'nin iç yan bağlarında esneme var. 2 - 3 hafta yok. Perşembe ve Antalya maçında kesin yok. Milli takıma gidecekti ama şanssızlık yaşadı. Birkaç maç oynamama durumu var. Böyle bir oyuncuyu kaybetmek bizim için üzüntü verici" dedi. Güneş, Colman hakkında ise, "Colman kendi performansının altında oynadı bu doğru ama kaliteli ve akıllı bir oyuncu. Oyunu yönetebilecek bir oyuncu olduğu için tuttum onu sahada. Bugünkü eksiler arasında onu sayabiliriz" ifadesini kullandı. Güneş, sözlerinin sonunda, "Bünyamin Gezer iyi bir hakem. Sezon başında hakemlerle başlamayalım hemen. Genelde baktığınız zaman bugünkü maç güzel oldu. Hakemin katkıları var buna" dedi. Güneş, Fenerbahçe maçının anlamıyla ilgili bir soruyu yanıtlarken de, "Geçen sene olsun yıllar önce olsun, geçmişte kaldı.

Anılarla yaşamak istemiyorum. Bu maç geçti gitti. Artık perşembeyi düşünüyoruz. Oyuncularıma da söyledim; yenseler de yenilseler de sizinle gurur duyacağım' dedim" ifadesini kullandı.

KOCAMAN: "MAÇ BİZİM İÇİN SANKİ 2 - 0 BAŞLADI"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Temel amacımız kaybetmemekti. Maçlarda ekstra durumlar oluyor. Geçen hafta biz erken gol bulmuştuk ama bu hafta tam tersi oldu. Ligin formda takımlarından birisi Trabzonspor. Bu durumdan maçı çevirmeye başlamak kolay değildi. Maç sanki bizim için 2 - 0 başlamış gibiydi. Golü atarak maça tutunduk ama hemen golü yedik. En sıkıntılı periyod o dönemdi bizim için. 3 - 1'den sonra yine toparlandık. Topuz'un attığı gol maça bizi ortak etti. İkinci yarıda amacımız farkın açılmasını önlemekti. Trabzonspor ikinci yarının başında goller kaçırdı ve biz yeniden maça ortak olduk. Penaltıdan sonra da yüksek bir baskı kuramadık. Bu maçın bir şekilde telafisi var. Hemen PAOK maçına konsantre olmalıyız. Avrupa Ligi'ne devam etmemiz lazım. Alex'i Perşembe gününü düşünerek oynatmadım. Biraz da maçın gidişatına göre kullanmayı düşünüyordum" dedi. Kocaman Dia ve Volkan'ın PAOK maçına yetişmesiyle ilgili olarak ise, "Volkan için bekliyorum ama yarın belli olacak. Birkaç maçtır böyle oynuyordu. Sakatlığını ana sebebi uzun autlar ve geri paslara yaptığı vuruşlar. Mert başarılı bir performans ortaya koydu bence. Ama şanssız bir başlangıç oldu. Semih'in durumu yarın net bir şekilde belli olacak. Bilica ise hastaneye götürüldü" ifadesini kullandı.

CEYHUN VE SERKAN'DAN MAÇIN DEĞERLENDİRMESİ

Ceyhun Gülselam karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede, "Zor maç olacağını biliyorduk. Golleri erken bulmamız bizim için iyi oldu. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Önümüzde Liverpool maçı var. İnşallah tur atlayacağız" dedi. Serkan ise, "Güzel maç olduğuna inanıyorum. Güzel futbol sergiledik. İki takım da iyi mücadele etti. Mutluyuz. Liverpool maçında da gülen taraf olmak istiyoruz" diye konuştu.

ŞENER: "DÜNYANIN PARASINI HARCADIK AMA SAHA DÜZGÜN DEĞİLDİ"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Zor bir maçı kazandık sezon başında. Daha farklı sonuç da alabilirdik. Penaltı kaçırdık ama 3 puanı aldık. Sevinçliyiz. Fenerbahçe iyi bir takım ve önemli rakiplerimizden b

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title