Haberler

Necmettin Yalçın Mazbatasını Aldı

Çorum’un Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın ve belediye meclis üyeleri mazbatasını aldı.

Çorum'un Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın ve belediye meclis üyeleri mazbatasını aldı.

Merkez İlçe Seçim Kurulu'ndaki mazbata törenine Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Mazbatasını aldıktan sonra bir açıklama yapan Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, 30 Mart seçimlerinin geride kaldığını belirterek, "Halkımız tercihini yaptı. Bize yetkiyi verdi. Sorumluluğumuz arttı. Milletimizin verdiği yetki ve emanete en güzel şekilde sahip çıkacağız ve halkımıza layık olmaya çalışacağız. Seçim kampanyası süresince sağduyulu davranışlardan dolayı diğer siyasi partilerimizin temsilcileri ve belediye başkan adaylarını da teşekkür ediyorum. Bundan sonra halkımızla el ele vererek, seçim sürecinde vaad ettiğimiz hizmetleri yerine getirmek için belediye meclis üyelerimizle var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Yalçın, seçim kampanyası süresince ve mazbata töreninde kendisini yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Köse'ye teşekkür etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise, Yalçın ve belediye meclis üyelerini kutlayarak yeni görevlerinde başarılar diledi. Külcü, Çorum Belediyesi olarak her zaman Düvenci Belediyesi'nin yanında olduklarını sözlerine ekledi.

AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Köse ise, AK Parti'nin her seçimden olduğu gibi yerel seçimlerden de başarıyla çıktığını belirterek, Yalçın ve belediye meclis üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Külcü Mustafa Köse Düvenci Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title