Haberler

"Ne Diyebiliriz Ki Acımız Büyük"

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Şırnak'ta 35 sivilin öldüğü olayla ilgili ilk kez konuştu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Şırnak'ta 35 sivilin öldüğü olayla ilgili ölenlere rahmet, ailelerine de başsağlığı dileklerini ileterek "Herkesin acısını paylaşıyorum" dedi.

Cuma namazı çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Gül, Şırnak'ta yaşanan olaylarla ilgili değerlendirmesinde üzüntülerini dile getirdi. Gül şunları kaydetti:

"Ne diyebiliriz ki acımız büyük. Ölenlere rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum. Üzüntümüz gerçekten büyüktür. Ama kesinlikle arzu edilmeyen hiçbir zaman düşünülmeyen böyle bir talihsiz üzücü bir olayla da karşı karşıya kalınmıştır.

Bunların hepsi muhakkak ki takip ediliyor, şu anda sıcağı sıcağına bir şey söylemek doğru değil ama bu konuyla ilgili aldığımız bilgiler gerek sayın Başbakan'la yaptığımız görüşmeler, Genelkurmay'dan verilen bilgiler, Şırnak Valisi'nden verilen bilgiler çerçevesinde hepimizin üzüntülü olduğunu ifade etmek isterim. Tekrar hepsine başsağlığı dilemek istiyorum. Herkesin acısını paylaşıyorum." - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Erdoğan-Özel görüşmesinde Kılıçdaroğlu'nu küplere bindirecek 'Koltuk' muhabbeti

Erdoğan-Özel görüşmesinde Kılıçdaroğlu'nu küplere bindirecek "Koltuk" muhabbeti

Bakmadan Geçme

Dominik Cumhuriyeti - Türkiye maçı ne zaman? Dominik Cumhuriyeti - Türkiye voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Zonguldak bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü resmi tatil sayılır mı, tam gün mü, yarım gün mü tatil? Yozgat bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Van bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Kurban Bayramında kargolar çalışıyor mu? Kurban Bayramında kargolar dağıtım yapıyor mu, açık mı? Uşak bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Çorum bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Batman bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Çankırı bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Tunceli bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bartın bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Çanakkale bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bursa bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Kızılcık Şerbeti Meri kimdir? Kızılcık Şerbeti dizisine Şebnem Bozoklu dahil oldu!
Deniz Akkaya, devlet korumasındaki kızının odasında ikinci telefon buldu: Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın

Deniz Akkaya, devlet korumasındaki kızının odasında ikinci telefon buldu: Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title