Haberler

Nazilli'de Trafik Kazası; 8 Yaralı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kamyonun, yolcu minibüsüne çarpması sonucu 8 kişi yaralandı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kamyonun, yolcu minibüsüne çarpması sonucu 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay saat 16.55 sıralarında Nazilli'nin Dallıca Mahallesi girişindeki OTM Kavşağında meydana geldi. Nazilli'den Aydın istikametine yolcu taşıyan Yaşar Sarı yönetimindeki Nazilli Birlik'e ait 09 M 1688 plakalı minibüs, Alim Şimşek yönetimindeki 09 EE 572 plakalı portakal yüklü kamyon ile çarpıştı. İddiaya göre servis minibüsünün ilerideki yolcuyu almak için önündeki kamyonu hatalı sollayarak dönüş yapması sonucunda kazanın meydana geldiği belirtilirken kazada can pazarı yaşandı. Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis Ambulans sevk edildi. Kazada, yolcu taşıyan minibüsteki 7 yolcu ile kamyon şoförünün çeşitli yerlerinden yaralandı.

Şans eseri ölen ve ağır yaralananın olmadığı kazada hafif yaralanan minibüsteki Emre Demir, Ebru Dağ, Zeki Türkoğlu, Serpil Türkoğlu, Serkan Çalt, Murat Can Çoban ve Ramazan Kurt isimli yolcular 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahalelerinin ardından Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada yalanan kamyon sürücüsü Alim Şimşek ise aracının yol kenarına alınmasının ardından ise polis ekipleriyle birlikte Nazilli Devlet Hastanesine giderek tedavi oldu. Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtilirken, müşahede altına alınan yaralıların kısa süre sonra taburcu edileceği öğrenildi.

Öte yandan kaza sonrası kamyondan şehirlerarası devlet karayoluna dökülen portakallar ise yaklaşık 1 saat süren çalışmalar sonucunda temizlendi. Araçların karayolundan kenara alındığı çalışmalar sırasında yol kontrollü olarak tek şeritten verilirken, Aydın istikametine yaklaşık yarım kilometrelik uzun araç kuyrukları oluştu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yaşar Sarı Türkoğlu Nazilli Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title