Haberler

Nazilli'de Trafik Kazası: 1 Ölü

Aydın’ın Nazilli ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, Nazilli- Bozdoğan karayolu Kuteks önü Yazırlı dönemecinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Mustafa Uysal yönetimindeki 09 CAC 34 plakalı motosiklet ile Yazırlı'ya gitmek için yola çıktı. Uysal, Nazilli- Bozdoğan karayolu Kuteks Kavşağı mevkisine geldiğinde Yazırlı'ya dönmek için yol kenarında durdu. Bu sırada Nazilli'den Bozdoğan istikametine gitmekte olan E.A., yönetimindeki 09 E 7373 otomobil motosiklete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen motosiklet sürücüsü Mustafa Uysal olay yerinde feci şekilde can verdi.

Kaza sonrası hayatını kaybeden Uysal'ın ailesi olay yerinde sinir krizi geçirdi. Motosiklet sürücüsü Uysal'ın cenazesi Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, Bozdoğan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olduğu öğrenilen ve kazaya karışan otomobil sürücüsü E.A ise gözaltına alındı. Jandarma olay ile ilgili soruşturma başlattı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Uysal Bozdoğan Nazilli Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title