Haberler

Nazilli'de 40 Bin Metrekarelik Sıcak Asfalt Çalışması Başladı.

Aydın ili genelinde başlattığı yol hamlesine hız kesmeden devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli’de asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Aydın ili genelinde başlattığı yol hamlesine hız kesmeden devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli'de asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Aydın'ın 17 ilçesinde ve mahallelerinde hizmetlerini aralıksız olarak devam ettiren Büyükşehir Belediyesi, Nazilli Pınarbaşı Camii ile Belediye Meydanı arasındaki Hürriyet Caddesi'nde sıcak asfalt çalışması başlattı. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Yol Şube Ekipleri ilk olarak trimer makinası ile 1,5 kilometre uzunluğunda ve 18 bin metrekarelik alanda eski asfaltı kaldırma çalışmalarını gerçekleştirdi. "2019 yılının sonunda Aydın'da asfaltsız yol kalmayacak" diyen başkan Özlem Çerçioğlu'nun talimatlarıyla çalışmalarını kesintisiz sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Hürriyet Caddesi üzerindeki sıcak asfaltlama çalışmasının hafta sonu bitirileceği öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, "Hürriyet Caddesi'ndeki mevcut yol kaplaması kaldırılarak sıcak asfalt çalışması yapılacaktır. Çalışmalar esnasında trafik akışının emniyetli şekilde gerçekleşmesi ve herhangi bir kaza oluşmaması için vatandaşlarımızdan trafik işaret ve işaretçilerine uymasını önemle rica ediyoruz. Çalışmalarımız hafta sonuna kadar devam edecektir. Nazillililerin gösterdikleri özveri ve dayanışma için teşekkür ederiz" açıklamasında bulundu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin yaz döneminde yaptığı yol yapım ve bakım çalışmaları Nazilli'nin en işlek caddelerinden olan Hürriyet Caddesi'nde sonra Atatürk Bulvarı'nda devam edecek. Büyükşehire bağlı Yol Şube Ekipleri, ikinci etap çalışmalarının Nazilli Şehir Stadyumu önündeki Şehit Tuncay Işık Kavşağı'ndan başlayacağını ve 3 kilometrelik alanda 22 bin metrekarelik sıcak asfalt çalışması yapılacağını bildirdi. Hürriyet Caddesi ile Atatürk Bulvarı'ndaki 4,5 kilometre ve 40 bin metrekarelik alanda yapılan asfalt çalışmalarının sürücülerin trafikteki sürüş kalitesini arttıracağı belirtildi.

Öte yandan asfalt çalışmalarının ardından Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yol ve yaya geçiti çizgilerinin yenileneceği öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hürriyet Nazilli Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title