Haberler

Narman Myo Yapı Denetimi Kulübü Dgs ve KPSS Sınavları Hakkında Bir Seminer Düzenlendi

Narman Meslek Yüksek Okulu (MYO) Yapı Denetimi kulübü DGS ve KPSS sınavları hakkında bir seminer düzenledi.
Meslek yüksek okulu konferans salonunda düzenlenen seminer saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Erzurum'dan...

Narman Meslek Yüksek Okulu (MYO) Yapı Denetimi kulübü DGS ve KPSS sınavları hakkında bir seminer düzenledi.

Meslek yüksek okulu konferans salonunda düzenlenen seminer saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Erzurum'dan konuşmacı olarak gelen İnşaat Yüksek Mühendisi ve Matematik Öğretmeni olarak görev yapan Yavuz Yaşa tarafından verildi. Yaşa, DGS ve KPSS sınavının meslek yüksek okulu öğrencilerinin düzenli ve sistemli çalışmasıyla başarılı sonuçlar alabileceği bir sınav olduğunu belirtti. Bu sınavdan korkmamak, kendine güvenmek ve çalışmanın başarıyı bunun beraberinde birçok fırsatı getireceğini söyledi. Konuşmasının ardından öğrencilerden sorularını alan ve sorularını cevaplayan Yaşa öğrencilere de çeşitli nasihatlerde bulunurken başından geçen bazı öğrencilerin sınav tecrübelerini öğrencilere örnek olması amacıyla paylaştı.

Yapı Denetimi Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi İnşaat Yüksek Mühendisi Ali Öz ise, "Kulüp olarak düzenlemiş olduğumuz seminere katkılarından dolayı Erzurum Körfez dershaneleri ve bizi kırmayıp çok değerli vaktini ayıran Yavuz Yaşa hocamıza teşekkür ediyorum dedi, kulüp olarak düzenlemiş olduğumuz seminerin çok samimi bir ortamda geçtiğini ve öğrencilerimiz için çok faydalı olduğunu söyleyen Öz bu semineri hazırlamamızda katkılarından dolayı da başta Yüksek Okul Müdürümüz Doç.Dr. Ercan Çelik hocamıza ve okul idaremize teşekkür ediyorum ve kulüp olarak bu tür eğitim içerikli faaliyetleri devam edeceğiz." dedi.

Seminerin ardından Yüksek Okul Müdürü Doç.Dr. Ercan Çelik seminer veren Yavuz Yaşa'ya bir plaket verdi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzurum Narman KPSS Dgs Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title