Haberler

"Namaz Kılmayan Hayvandır" Sözüne Canlı Yayında Özür

Güncelleme:

Prof. Dr. Mustafa Aşkar'ın büyük tepki çeken "Namaz kılmayan hayvandır" sözleriyle ilgili program sunucusu Serdar Tuncer özür diledi.

TRT'de Ramazan ayına özel olarak Serdar Tuncer'in hazırladığı "Ramazan Sevinci" adlı programa konuk olan Prof. Dr. Mustafa Aşkar'ın "Namazı hayvanlar kılmaz, namaz kılmayan hayvandır" şeklindeki sözleri büyük tepki çekmişti.

SUNUCU ÖZÜR DİLEDİ

Programı hazırlayan ve sunan Tuncer, programın dün akşam yayınlanan bölümünde söz konusu ifadelerin onaylanamayacağını belirterek "Canlı yayın olduğu için insanların ne söyleyeceğini tespit edemediğiniz gibi, ne söylediklerini de fark edemeyebiliyorsunuz. Dün o ifadeler keşke kullanılmamış olsaydı. Bu sözleri benim ve TRT'nin onaylaması mümkün değildir" diyerek herkesten özür diledi.

Kaynak: Haberler.com / Medya

Mustafa Aşkar TV Medya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

MelihMobil-IOS:

İnsan ister kılalar isterse kılmaz kimseyi ilgilendirmez o namaz yüce allah tan kulun arasındadır

32
28
yanıtYanıtla
AKBABA DİYORKİ Mobil-IOS:

CEHENNEMDE YANIN İNŞALLAH BİR MÜSLÜMAN OLARAK SİZLERE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM HAYVAN LAFINI GERİ İADE EDİYORUM

39
14
yanıtYanıtla
ŞehidimmmMobil-IOS:

Namazın hükmünü açın okuyun,tüm ayeti kerimeleri hadisi şerifleri tüüüm fetfaları okuyun,mahşerdeki azabını okuyun,ve ALLAH tealama şirkten sonra en büyük günahın namazı terketmek olduğunu okuyun,pekiiiii şeytan neden şeytan oldu neden kovulduuuu,secde etmedi diye eeee hemde bir kere etmedi diye,pekiiii günde beeeş kere secde etmiyenin halini düşünün şimdi soruyorum,ağrınıza giden hayvana benzetilmrkmi kiii o hayvanlar fıtraten vazifelerini yapıyorlar,yoksa şeytanlaşmakmı kararı siz verin,,,

2
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title