Haberler

    Mwc 2015: Htc One M9 Tanıtılıyor - Canlı Anlatım

    HTC'nin yeni amiral gemisi HTC One M9, Barselona'daki MWC 2015 etkinliğinde tanıtılıyor.

    Emre Çetinkaya - -

    Beklenen gün geldi. Bugün 1 Mart ve aylardır beklenen HTC etkinliği bugün gerçekleşecek. HTC'nin bir süredir duyurusunu da yaptığı bu etkinlik, MWC 2015 etkinliği kapsamında Barselona'da gerçekleşecek. Etkinliğin başlama saati ise TSİ 17:00.


    Diğer taraftan cihazla ilgili şimdiye kadar birçok sızıntı ortaya çıktı. Kimi bu sızıntıların gerçekliğine inanırken, kimisi de HTC'nin sürpriz yapabileceğinden söz ediyor. Bunların hepsini akşam üzeri gerçekleşecek etkinlikte öğreneceğiz. Akşam saatlerinde gerçekleşecek HTC etkinliğinden tüm gelişmeleri bu sayfa üzerinden eş zamanlı olarak öğrenebileceksiniz. Düzenli bir akış için sayfayı ara ara yenilemeyi unutmayın. Takipte kalın.


    TeknoKulis ekibinin direkt olarak Barselona'da nabzını tutacağı MWC 2015 etkinliğinden tüm gelişmeleri sitemizden takip edebileceksiniz.



    17:15 - Şimdi cihazın özelliklerinden söz etmek için Drew Bamford sahnede.



    17:14 - Peter Chou, cihazın yekpare tasarımından bahsediyor.



    17:17 - HTC One M9 sahnede!



    17:11 - Peter Chou: Hazır mısınız?


    17:10 - Ürünlerinin tasarım, mükemmeliyet ve mühendislik harikasını bir araya getirdiğini söyleyen Chou, ürünlerini sevgiyle tasarladıklarını söylüyor.


    17:09 - Peter Chou sahnede.



    17:08 - Yeni HTC One'dan dolayı ne kadar heyecan duyduklarını ve yenilikçi çalışmalarından söz eden Blair, sahneye HTC CEO'su Peter Chou'yu çağırdı.



    17:06 - HTC'nin EMEA bölgesi başkanı Phil Blair sahnede.


    17:05 - Her etkinlik olduğu gibi bu etkinlik de kısa bir video ile başlıyor.



    17:00 - Evet etkinlik başlıyor, mekandaki herkes yerlerini aldı ve HTC One M9'u bekliyor.


    16:52 - HTC bu etkinlik alanını bugün, 700 kişinin doldurmasını bekliyor.



    16:41 - TeknoKulis ekibi olarak biz de etkinliğin düzenlendiği yer olan Barselona'daki Palau Sant Jordi'deki yerimizi aldık.


    16:40 - Etkinliğin başlamasına artık kısa bir süre kaldı.




    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Barselona Htc Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    ANLIK ALTIN FİYATLAR! Bugün (9 Mayıs) çeyrek ve gram altın kaç TL? Kapalı Çarşı altın fiyatları ne kadar? Yeni randevu sistemi ne? Hastanelerde onaylı randevu sistemi nedir, ne zaman başlayacak? ASLI HÜNEL İLE GELİN EVİ CANLI İZLE! Gelin Evi son bölümde neler oldu? 8 Mayıs... YALI ÇAPKINI SON FRAGMAN CANLI İZLE! Yalı Çapkını 69. bölüm fragman FULL İZLE! #127916 SON DAKİKA: SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI! 36 bin sağlık çalışanı alım başvuru kılavuzu yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? 10 MAYIS BİM AKTÜEL ürünler kataloğunda neler var? BİM'e gelecek ürünler ve BİM fiyat listesi! Doğal Taşların Özellikleri ve Faydaları: Hangi Kristal Ne İşe Yarar? BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı ne zaman 2024? MEB BİLSEM sınav belgesi yayınlandı mı? Sonuç tarihi ne zaman açıklanacak? ÖĞRETMEN ATAMALARINDA MÜLAKAT NASIL OLACAK? Mülakat değişti mi, ne olacak? Anneler günü anlamlı sözler! #128144 Anneler günü için anlamlı ve kısa mesajlar neler? Mülakat sistemi kalkacak mı? MEB öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi nedir? Trafik haftası ne zaman 2024? Trafik haftası hangi hafta, ayın kaçında? Öğretmen atamalarında mülakat değişiyor mu? Öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi ne olacak? İŞKUR en çok açık olan meslekler neler? #128204 Türkiye'de en kolay iş bulunan meslekler hangileri? Mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Sosyal yardım mayıs ayı ödemeleri yattı mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title