Haberler

    Mwc 2015: Htc One M9 ile İphone 6 Karşı Karşıya

    Kısa bir süre önce tanıtılan HTC One M9 ile iPhone 6'yı karşı karşıya getirdik.

    Emre Çetinkaya - -

    Kısa bir süre önce HTC'nin merakla beklenen etkinliği gerçekleşti. HTC beklendiği üzere amiral gemisi HTC One M9'u MWC 2015 kapsamında duyurdu. Yekpare kasayla gelen cihazda, çift renk tasarım, 20 MP değerinde büyük kamera sensörü ve Snapdragon 810 yonga seti dikkat çeken özellikler. Bunun yanında cihazın yenilenen ve artık mesaj yazılabilen, oyun oynanabilen Dot View kılıfı da büyük bir artısı.


    Diğer taraftan HTC One M9 ilk olarak Mart ayının ortalarında satışa çıkacak. One M9'un pazarda oldukça ciddi rakipler bekliyor. Bunlardan birisi belki de en dişlisi, Apple'ın amiral gemisi modeli iPhone 6. Türkiye pazarında ciddi bir fiyat etiketine sahip olan iPhone 6 ile karşılaştırdığımız One M9, tıpkı iPhone 6 gibi yüksek bir fiyat etiketine sahip olacağa benziyor. En azında bugün sızan fiyatına baktığımızda bunu rahatlıkla söyleyebiliriz.


    Aşağıda iki modelin karşılaştırma tablosunu bulabilirsiniz. Son olarak karşılaştırma tablosunda iPhone 6'nın 16GB'lık modeline ait fiyatın yer aldığını ve HTC One M9'un da yine iPhone 6'nın fiyatına yakın bir fiyata sahip olmasını beklediğimizi belirtelim.


    Peki siz bu özellikler ışığında iki telefondan hangisini tercih ederdiniz?





    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Htc Teknoloji Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    RingoMobil-IOS:

    İpone 6 kimseye tavsiye etmem çünkü tipi çirkir telefon kıralı ipone 5 es Beyaz ringini alın telefon satın alırken degerini gitirmeyen cihaz alın tavsiyem ipone 5 s

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title