Haberler

Müzik Eğitimi Alıp Konser Verdiler

Of Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan Türk Halk Müziği Korosu kursunda eğitim gören öğretmen, memur, esnaf ve işçilerden oluşan koro, davetlilere müzik ziyafeti sundu.

Of Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan Türk Halk Müziği Korosu kursunda eğitim gören öğretmen, memur, esnaf ve işçilerden oluşan koro, davetlilere müzik ziyafeti sundu.

Kaymakam Eren Arslan, Artvin yöresine ait 'İndim Çayır Biçmeye' türküsünü söyledi.

Of Kaymakamı Eren Arslan'ın önerisiyle Of Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan kurslarda eğitim gören kursiyerler, düzenlenen müzik gecesinde davetlilere müzik ziyafeti sundu. Koro, Müzik Öğretmeni Halil Yavuz yönetiminde yıl boyunca aldıkları eğitimle halk türkülerini seslendirdi. Gecenin sonunda sahneye çıkan Kaymakam Eren Arslan, İndim Çayır Biçmeye adlı Artvin yöresine ait türküyü seslendirdi. Davetlilerden alkış alan Kaymakam Arslan, şöyle konuştu: "Bize bu güzel geceyi yaşatan koromuzu ve onlara kurs veren Halil Yavuz hocamızı tebrik ediyorum. Güzel bir ekip kurmuş. Bizlere güzel bir gece yaşattılar. Bu etkinliklerin daha sık tekrarlanmasının güzel olacağını düşünüyorum. Geceye katılan ve büyük bir keyifle dinleyen davetlilere de teşekkür ediyorum."

Geceye olan ilgi nedeniyle katılımcılara teşekkür eden Müzik Öğretmeni Halil Yavuz da, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu katılım bizlere gösteriyor ki bu tarz etkinlikleri daha sık aralıklarla tekrarlamamız gerekiyor. Öğretmenlerimizle, esnafımız ve memurlarımızla güzel bir koro kurduk. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sizlere daha keyifli programlar düzenleyeceğiz."

Geceye Of Kaymakamı Eren Arslan, eşi Sermin Arslan, Hayrat Kaymakamı Tuğba Genç, Of Belediyesi Eski başkanlarından Semahat Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürvekili Adem Gündüz, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Dunay, şube müdürleri, Çamlı Çay Fabrikası Müdürü Yaşar Çakıroğlu, Of Medya Derneği Başkanı Yüksel Yaşar, Of Vakfı Başkanı Turgay Sarıalioğlu, Esnaf Odası Başkanı Y.Attila Sarıalioğlu, MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Hacıkerimoğlu, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Eren Arslan Artvin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title