Haberler

Muzaffer Ancın'lı Mehmet Latif, Milli Takım'a Seçildi

Aydın Özel Muzaffer Ancın Eğitim Kurumları öğrencisi Mehmet Latif Gör, Masa Tenisi Milli Takımı kampına davet edildi.
Türkiye Masa Tenisi Federasyonunun düzenlediği Milli Takım Aday kampına katılan öğrencilerden Mehmet Latif Gör 30 Kasım - 1...

Aydın Özel Muzaffer Ancın Eğitim Kurumları öğrencisi Mehmet Latif Gör, Masa Tenisi Milli Takımı kampına davet edildi.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonunun düzenlediği Milli Takım Aday kampına katılan öğrencilerden Mehmet Latif Gör 30 Kasım - 1 Aralık tarihlerinde İstanbul'a davet edildi. Türkiye genelinde kendi kategorisinde ilk 8'e giren Mehmet Latif Gör, Aydın'ı ve Muzaffer Ancın Eğitim Kurumlarını en iyi şekilde temsil edecek.

İstanbul'da kategorisinin en iyi 8'i ile mücadele edecek olan Mehmet Latif Gör, "Uzun bir çalışma dönemi sonucunda Allah buralara gelmeyi nasip etti. Okulumu ve Aydın'ı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım. Bu seviyeme gelmemde yardımcı olan çalıştırıcılarıma, okuluma ve aileme teşekkür ediyorum" dedi.

Son zamanda spor alanında önemli başarılara imza atmaya başladıklarını ifade eden Okul Müdür Yardımcısı Hakan Yaman, "Bu dönemde sporda aldığımız ikinci güzel haber. Önce basketbol takımımız Aydın şampiyonu oldu şimdi de öğrencimiz Milli Takıma davet edildi. Türkiye'nin en iyi 8 öğrencisi mücadele edecek. Öğrencimizin bu başarısının altında özveri, gayret ve çalışma var. Öğrencimize ailesine ve çalıştırıcılarına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Özel İstanbul Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title