Haberler

Muzaffer Ancın Eğitim Kurumları Sanatın Zirvesinde

Güncelleme:

Eskişehir Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği "Yunus Emre ve İnsan Sevgisi" konulu yarışma sonuçları belli oldu.

Eskişehir Valiliği ve Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünü Türkiye geneli Nisan ayı içerisinde dördüncüsünü düzenlediği "Yunus Emre ve İnsan Sevgisi" konulu resim, şiir ve makale yarışması sonuçları belli oldu.

"Yunus Emre ve İnsan Sevgisi" konulu yarışmada resim dalında kendi illerinde birinci olan 81 öğrencinin eserlerinin değerlendirildiği yarışmada Aydın ilinin şampiyonu, Muzaffer Ancın Eğitim Kurumları 4.Sınıf öğrencisi Emirhan Güler Türkiye 1'incisi oldu.

Sporda, sanatta, bilimde, olimpiyatlarda ve yurtiçi ve yurtdışı birçok yarışmada Aydın'ı, Türkiye'de ve Dünya'da en iyi şekilde temsil etmeye devam eden Muzaffer Ancın Eğitim Kurumları bu başarısı ile başarılarına bir yenisini daha ekledi. Ayrıca dördüncüsü düzenlenen bu yarışmada 2011 yılında Türkiye 1.si olan Muzaffer Ancın Eğitim Kurumları 2013 yılında da Türkiye 1'incisi çıkarmanın haklı gururunu yaşadı.

Yunus Emre'nin köyü olan Eskişehir'in Mihalıççık ilçesinin Yunus Emre köyünde düzenlenen törende Türkiye 1'incisi olan Muzaffer Ancın Eğitim Kurumları 4. Sınıf öğrencisi Emirhan Güler'e hediyelerini Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı takdim etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yunus Emre Eskişehir Türkiye Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title