Haberler

Mutlu Kaya Yoğun Bakımdan Çıktı!

Güncelleme:

Katıldığı ses yarışmasıyla tanınan ve Diyarbakır'daki evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu 37 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Mutlu Kaya normal odaya alındı.

Doktoru, Diyarbakır'ın Ergani ilçesindeki evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu 37 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Mutlu Kaya'nın normal odaya alındığı ve sağlık durumunun iyiye gittiği açıkladı.

"BİLİNCİ YERİNDE"

Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahı Uzman Doktor Aktaş, "Yoğun bakım ünitesinden çıkarılan Mutlu'nun bilinci açık ve genel durumu iyi. Birkaç kelimeyle de sınırlı olsa konuşmaya başladı" dedi.

YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI

Bir televizyon kanalındaki ses yarışmasıyla tanınan ve Ergani'deki evinde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Mutlu Kaya, 37 günlük yoğun bakım ünitesindeki tedavinin ardından normal odaya alındı. Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahı Uzman Doktor Ulaş Aktaş, Kaya'nın sağlık durumunun iyiye gittiğini ve yoğun bakım ünitesinden çıkarıldığını söyledi.

KONUŞMAYA BAŞLADI

Kaya'nın bir ayı aşkın süredir hastanelerinde tedavi gördüğünü belirten Aktaş, genç kızın kısıtlı da olsa konuşmaya başladığını kaydetti. Aktaş, şunları kaydetti, "Yoğun bakım ünitesinden çıkarılan Mutlu'nun bilinci açık ve genel durumu iyi. Birkaç kelimeyle de sınırlı olsa konuşmaya başladı. Servise aldık. Şu an şuuru açık. Bizimle iletişime geçiyor. Uzun bir fizik tedavi ve rehabilitasyon süreci gerekli. Sıvı ve yumuşak tarzı yemek yiyiyor, günde birkaç kez sandalye ile gezdiriyoruz. Beyin cerrahi açısından şu an bir sıkıntısı yok. Kısıtlı kelimeler kullanıyor. Önce bir kelimeyle başladı şimdi 8-10 kelime konuşuyor. Herşeyin farkında ve bilinci açık."

BAŞINDAN VURULMUŞTU

Mutlu Kaya, Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde İstanbul'da katılacağı televizyon programı öncesi evinde prova yaparken 18 Mayıs Pazartesi gecesi başından silahla vurularak ağır yaralanmıştı. Olayla ilgili Kaya'nın eski erkek arkadaşı olduğu belirtilen Veysi Ercan tutuklanmıştı.

Kaynak: AA / Magazin

Gazi Yaşargil Diyarbakır Mutlu Kaya Ergani Magazin Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500

Yorumlar (65)

COŞKUN:

ÖLMEDİ GİTTİ BU KADIN MİLLETİ VAR YA BAŞ BELASIDIR!

3
85
yanıtYanıtla
ivanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Allah acil sifa versin .insallah sagligina kavusursun .

41
0
yanıtYanıtla
MehmetmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Allah acil şifalar versin tez zamanda sağlığına geri dönsün

33
0
yanıtYanıtla
insanız sonuçta:

bari şimdi iyi korusunlar kızı. töre tere rerö rere diyip yine öldürmeye kalkmasınlar kızcağızı.

10
16
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Allah acıl sifa versınnnn

24
1
yanıtYanıtla
EnsarmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Herbiji hdp mutluya ALLAH Şifa versin

5
19
yanıtYanıtla
Can Demirhan Mobil-ANDROID:

Mutlu Kaya eski sagligina kavussun diye her gece Allah'a dua ettim. Cok sükür Mutlu Kaya iyilesmekte. Emegi gecen tüm doktorlara sonsuz tesekkürler.

19
4
yanıtYanıtla
..K..:

gecmis olsun Tüm emegi gecenlerden Allah razi olsun.

16
6
yanıtYanıtla
yagmurmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Mutlunun hastahane deki görüntülerini görmek istiyoruz

16
5
yanıtYanıtla
Cok guzel habermobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Allah acil sifalar versin Allah bu dokturlardanda razi olsu. Tum emegi gecenlerdede Allah razi olsun bu kizin sagligi icin dua edenlerdende Allah razi olsun

17
2
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title