Haberler

Mutki'de Yıl Sonu Sergisi

Mutki ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ndeki kursiyerlerin yıl boyunca yaptığı ürünler sergilendi.

Mutki ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ndeki kursiyerlerin yıl boyunca yaptığı ürünler sergilendi.

Mutki Yatılı Bölge Ortaokulu'nda düzenlenen serginin açılışında konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sabri Demir, dünyadaki hızlı değişimlerin toplumun ekonomik, kültürel, siyasal ve toplumsal yapısında değişmelere neden olduğunu söyledi.

İnsanların bu değişime uyum sağlaması için değişmenin gerektirdiği bilgi, beceri ve değerleri kazanmasının zorunlu olduğunu ifade eden Demir, şöyle konuştu:

"Hayat boyu öğrenme felsefesinden hareketle örgün eğitim sistemine hiç girmemiş ve herhangi bir kademesinden ayrılmış veya herhangi bir kademesinde eğitim gören tüm vatandaşlarımıza, yaygın eğitim sisteminin özüne uygun kurslar düzenlemeyi amaçlıyoruz. Geçen yıl eylül ayından bu yana 75 kurs açtık. Bu kurslara bin 442 kişi katıldı."

Açılışa, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, Belediye Başkanı Özcan Birlik, Ahlat Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Mutki Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title