Haberler

Mutfakta Ustalaşmak İsteyenler Mayıs Ayında Msa'da Buluşuyor

Güncelleme:

MSA, Mayıs ayının en özel günü Anneler Günü'nü de unutmadı.


Türkiye'nin lider profesyonel mutfak okulu Mutfak Sanatları Akademisi'nde (MSA) Mayıs ayında; kapsamlı eğitim programı "Mutfakta 8 Hafta"ya katılarak mutfakta ustalaşmak; "Etler ve Pişirme Teknikleri", "Deniz Ürünleri ve Pişirme Teknikleri", "Burgers&Fries" gibi workshoplara katılarak farklı et çeşitleri ve mükemmel hamburgerler hazırlamanın sırlarını öğrenmek mümkün. Ayrıca "İtalyan Mutfağı", "Parizyen Tatlılar", "Pizzalar ve Salatalar", "Kutlama Pastası", "Cupcake'ler", "Sushi" gibi farklı lezzetlerin inceliklerini öğreten günlük programlar da Mayıs ayındaki diğer seçenekler arasında.

"Ekmeksiz sofra olmaz" diyenler hangi un çeşitleri ile ne tür ekmekler yapılır, ekmek hamuru nasıl hazırlanır, ekşi mayalı ekmeğin diğerlerinden farkı nedir gibi ekmek yapımına dair her şeyin öğretileceği "Artisan Ekmek Yapımı" eğitimini; çikolata tutkunları ise "Artisan Çikolata Yapımı" eğitimini kaçırmamalı.
"Kahvaltı Keyfi- Anneler Günü Özel" ve Konuk Şef Arda Türkmen ile "Annem için Pişiriyorum" workshoplarına katılarak Anneler Günü için birbirinden güzel yemekler pişirip, ona birlikte keyfini çıkaracağınız lezzet dolu saatler hediye edebilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı onayı ve City&Guilds,Pearson / EdExcel ve Scottish Qualification Authority akreditasyonları ile uluslararası profesyonel aşçılık diploması veren Türkiye'nin lider mutfak okulu Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), Mayıs ayında mutfak severlere ilgi çekici workshop ve eğitim programları sunuyor. Mutfakta profesyonelleşmek isteyenler için "Mutfakta 8 Hafta", farklı kültür ve mutfaklardan birbirinden çekici lezzetleri MSA şeflerinden öğrenmek isteyenler için "Sushi", "Pizzalar ve Salatalar", "İtalyan Mutfağı", "Summer Cooktail", "Parizyen Tatlılar", "Cupcake'ler", "Tapas" workshopları seçenekler arasında yer alıyor.

8 haftada lezzet uzmanı

MSA, "Mutfakta 8 Hafta" programı ile gerçek bir şef gibi ustalaşma imkânı sunuyor. 10 Mayıs – 28 Haziran tarihleri arasında Cumartesi günleri 10:00–14:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan "Mutfakta 8 Hafta Aşçılık" programında bıçak seçme, kesim ve kullanma teknikleri, soslar, çorbalar, et çeşitleri ve pişirme teknikleri, tavuk pişirme yöntemleri, pirinçler ve pilavlar, Uzak Doğu yemekleri, deniz ürünleri seçme, temizleme ve pişirme teknikleri, taze makarna hazırlama eğitimleri veriliyor. Programın ücreti 1.750 TL.

"Mutfakta 8 Hafta Pastacılık" programı 9 Mayıs – 27 Haziran tarihlerinde her Cuma 10:00-14:00 saatleri arasında yapılacak. Kurabiye, tart, kiş, pie, ekmek, kek, pasta, custard ve choux hamuru, çikolata gibi enfes lezzetlerin yer aldığı programın ücreti 1.450 TL.

Leziz ekmekler pişirmenin sırları

Harika yemeklerin yanına yakışacak harika ekmekler yapmayı öğrenmek isteyenler için 5 günlük "Artisan Ekmek Yapımı" eğitimi Mayıs ayında MSA'da. "Hangi un çeşitleriyle ne tür ekmekler yapılır? Ekmek hamurları nasıl karıştırılmalı, yoğrulmalı ve fermante olmalı? Ekşi mayalı ekmeğin diğer ekmeklerden farkı ne? Ekmeğin yapısı tereyağı, şeker vb. malzemelerle nasıl tamamen değişebilir?" gibi ekmekle ilgili akıllara gelebilecek her türlü sorunun cevabı ve ekmekle ilgili her şeyi Artisan Ekmek Yapımı programında öğrenmek mümkün. 12-16 Mayıs tarihlerinde her gün 10:00-16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek programın ücreti 1.500 TL.

Çikolata Tutkunlarına Özel

Çikolatayı sevmekle kalmayıp mükemmel çikolata yapmanın sırlarını öğrenmek isteyenler için "Artisan Çikolata Yapımı" eğitimi leziz çikolatalar hazırlamanın tüm inceliklerini öğretiyor. 21-23 Mayıs tarihlerinde 10:00-16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek programın ücreti 1.100 TL.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Anneler Günü Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title