Haberler

Mustafakemalpaşa Belediyesinden İlk Sokak İftarı

Güncelleme:

Mustafakemalpaşa Belediyesi, ramazan ayında düzenlediği sokak iftarlarının ilkini Hamidiye Mahallesinde gerçekleştirdi.

Mustafakemalpaşa Belediyesi, ramazan ayında paylaşma ve dayanışma duygularını güçlendirmek amacıyla düzenlediği sokak iftarlarının ilkini Hamidiye Mahallesinde gerçekleştirdi.

Ramazan Ayı'nın sevinci ve bereketinin vatandaşlarla paylaşıldığı iftar yemeğine, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak ve Mustafa Eren, AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Saadettin Akkoyunlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, iftar öncesinde tek tek masaları gezerek vatandaşlarla sohbet etti. İftar programında bir konuşma yapan Başkan Sadi Kurtulan, Ramazan'ın Türk kültürünün mihenk taşlarından biri olduğunu söylerken, kardeşlik sofraları kurarak hoşgörü ve sevgiye kapı açtıklarını belirtti.

Ramazan ayındaki huzura erdiren manevi atmosferini birlikte yaşamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kurtulan, "7 yaşından 70 yaşına kadar toplumun tüm kesimlerinin kaynaştığı bu sofralara birlik ve beraberlik içinde sahip çıktığımız sürece gönül köprülerimiz sağlamlaşacaktır" diye konuştu.

İftar sonrası nostaljik Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan Belediye Bölge Tiyatrosu ekibi ise orta oyunu gösterileri ile Hamidiyelilere eğlenceli anlar yaşattı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafakemalpaşa Mustafa Eren Ak Parti Hamidiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title